Das Produkt ist super.Kann ich mit gutem Gewissen weiter empfehlen.
snel en vriendelijk geholpen
earlier ordered products pop up immediately which makes it easier and quick to reorder.
Snel en correct geleverd, prima te volgen via e-mail.
Uitgebreid assortiment, snelle service, zeer tevreden dus!
Erste Bestellung, mit deren Bearbeitung ich absolut zufrieden war.
Sehr schneller Versand Viele preiswerte Angebote Unkompliziert Sehr zu empfehlen
Leider ist die Zustellung der Ware über Hermes mangelhaft. Es wäre gut, wenn man die Zusammensetzung der Medikamente abrufen könnte.
Liebe Marion Bohnke, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Leider ist es rechtlich nicht möglich, alle Informationen auf unserer Website aufzulisten. Wenn Sie weitere Informationen zu bestimmten Produkten wünschen, können Sie sich jederzeit an unseren Kundenservice wenden! Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Ich benutze das Lucovital CBD schon sehr lange und bin sehr zufrieden. Auch der Service ist top.
concurrerende prijzen, ruime keuze en snelle levering
Ik heb de bestelling in goede staat ontvangen. Ik ben zeer te vreden over de afhandeling en ik zal zeker anderen aanraden om bij Gezondheidaanhuis hun bestellingen te doen.
Al verschillende keren besteld en steeds tijdig ontvangen!
Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden over GAH. Als een artikel niet direct geleverd kan worden word je goed geïnformeerd en wordt het artikel nagezonden. Ik ben echt zeer tevreden over dit bedrijf en kan het zeker aanbevelen. Lucia Doornbos
Hat alles super geklappt. Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Gerne wieder.
Ik kan altijd alles vinden wat ik zoek,en de prijs is ook steeds goed,snel en correct geleverd
Ze leveren snel en alles is goed verzorgd. Gewoon degelijk.
Vlot en correct geleverd
Alles bestens, sehr schneller Versand, super verpackt, sehr gerne wieder
Bestellt, sofort danach verschickt und binnen 3 Werktagen bekommen - so sollte es sein und war es auch!
Zie boven
Snelle goede service en goed verpakt
Alle aanwezige producten werden verstuurd en er was een supplement niet in voorraad en op mijn vraag werd het toch nog tijdig naverstuurd zelfs de dag voordat wij op reis vertrokken . Bedankt voor de fijne service
Goede kwaliteit!!
Breed assortiment, en snelle reactie/levering. Na bestelling krijg je een korting op volgende bestelling, alleen jammer dat die voor korte tijd geldt, vooral als je een bestelling plaatst om een poosje voor uit te kunnen( korting verlopen)
Zeer snelle en correcte verzending!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.