Keurig snel en op tijd
telefonisch werd het probleem, van de printer die ik had besteld, opgelost ! de kleur wit was nml niet leverbaar, toen een zwarte besteld !
Super Abwicklung, schnelle Lieferung. Immer wieder gerne
De bestelling wordt snel en netjes afgeleverd
Hat immer einwandfrei alles funktioniert
Snelle levering, goede aanbiedingen en breekbare producten worden perfect ingepakt geleverd.
Schnelle und gute Lieferung
Sehr zufrieden mit der Abwicklung.
Proficiat met die supersnelle levering.
Alles was prima in orde!
Bestelling betaling bevestiging Update bezorging en bezorging zelf Verpakking en inhoud alles keurig verzorgd.
Hier kann man einfach bestellen und die Lieferung nach Deutschland klappt durch die niederländische Post immer hervorragend. Wenn in Deutschland der Hermes Paketdienst funktioniert, dann läuft es nahezu perfekt
Gebruik reeds 3 maanden sinds geen last meer van spierkrampen en beter hartritme
Goede kwaliteit van de producten , snelle levering
Snelle service,prima verpakt en goede communicatie
Die Lieferung erfolgte schnell und wie bestellt. Leider hat der Fahrer vom Lieferdienst die Medikamente einfach vor die Haustür gestellt. Das finde ich bedenklich.
de bestelling had ik super gauw binnen,hoop dat het gauw gaat werken kom zeker terug.
De heftige smaak van de andere LTO 3 is er af, maar smaakloos is hij niet. Muffige smaak. Onze dochter die erg gevoelig is, vindt het lastig een pil door te slikken. Helaas proeft ze het door alles heen. Ook als we het stiekem doen.
Beste Jiska, Hartelijk dank voor uw review. Neemt u gerust eens contact op met onze klantensercvice hierover, wellicht kunnen zij u nog helpen met het geven van handige tips! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
de bestelling wordt goed geleverd volgens het bericht dat word doorgegeven dankje.
Bestellung und Lieferung ging ganz schnell
Ich bestelle schon zum 9. Mal und bin mit dem Preis, der Qualität und der sehr schnellen Bearbeitung der Bestellung und Lieferung sehr zufrieden.
Bestelling geplaatst en zonder problemen alles gevonden, de volgende dag de bestelling in huis
Online besteld, de eerstvolgende werkdag lag mijn bestelling al klaar in Ede. Kortom, gewoon weer goed geregeld!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.