Heerlijk, direct iemand aan de telefoon krijgen die meedenkt en actie onderneemt. Ga zo door. Een verademing!
De supplementen die ik nodig heb zijn allen bij jullie aanwezig. Heel fijn.
er is veel troep beschikbaar, maar ook deze wat mij betreft heel goede merken! En dan goede levering etc, top
Vandaag besteld, morgen ontvangen! Top service!
Bin sehr zufrieden mit der Bearbeitung. Lediglich die Lieferung ist nach Deutschland etwas verzögert.
Alles bestens.
Beste Dame/Heer, Mijn bevindingen met uw service is uitstekend en hoop dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. Want ik kan mij voorstellen wanneer er steeds meer online gekocht wordt, dat er dan wel eens opstoppingen kunnen voorkomen. Maar voor nu ben ik zeer tevreden. Ga zo door. Groetjes Bert
Ik weet dat ik altijd het bestelde ontvang: correct en snel
Snel en zeer correct
Vlotte levering en heel veel produkten
Gute Preise und Ware wie bestellt und beschrieben. Dazu noch schneller Versand (auch innerhalb der EU). Alles wurde gut dokumentiert. Es gibt einfach nichts zu beanstanden. Herzlichen Dank an die Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter.
Schnellw Lueferung, alles super geklappt
Ich kam durch meine Heilpraktikerin zu diesem Produkt. Es hilft
Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd en was zoals alle vorige keren ook nu weer netjes en goed verpakt.
Voor psoriasis pustulosa is dit een geweldig middel. Jaren geleden had ik dit in handpalmen en voetzolen, met dit middel helemaal over gegaan. Nu heb ik t onder mijn borsten en doet vreselijk pijn, ik hoop dat het nu ook weer zo goed werkt voor mij.
Beste mevrouw Gelens, Hartelijk dank voor uw review. Wij zien dat u uw bestelling inmiddels heeft ontvangen in Spanje. De bezorger had u een keer gemist, maar daarna is de bezorging gelukkig gelukt. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Revue originale
Nog niet gekregen
Ik kon het aanvankelijke product retourneren de kosten van verzending waren voor rekening van de leverancier. Zeer correcte service keurigheholpen.
Kommunikation hervorragend.Sendungverfolgung ebenfalls.Produkt sehr gut und würde schnell geliefert
Te late bezorgd
Schnelle Lieferung
Groot assortiment. Makkelijk om alles te bestellen en te betalen. Perfecte bezorging.
Alles einfach und schnell..
Goed nu
Ik kon al mijn gewenste dingen vinden en bestellen. De afhandeling was heel goed geregeld, dubbele betaling gelijk teruggestort, en mijn artikelen waren zoals verwacht. Kortom heel blij en tevreden.
Uitstekende service
Ik ben niet anders gewend dan een goede ervaring van levering te hebben.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.