na jaren klant te zijn geweest bij de Gezondheidswebwinkel, is de overgang heel prettig verlopen, goed telefonisch contact gehad, hoop dat ik nog lang van deze webwinkel gebruik kan maken.
goed geholpen
Vielen Dank für die Lieferung mit mega schneller ausgeliefert, es war unsere erste Bestellung und sind sehr zufrieden und bestellen wieder bei Ihnen vielen Dank Grüße aus Deutschland
Ik ben altijd last minute met het bestellen van mijn supplementen, maar ik ben nooit zonder komen te zitten door de snelle levering van gezondheidaanhuis. Echt top!
Veel keus op deze prettige website. Snelle levering. Aanrader!
ik bestel hier maandelijks en steeds word mijn bestelling goed verzonden. ik ben erg tevreden
Volgende dag mijn pakketje al thuis!
Mijn supplement wilde ik in een grotere verpakking dan op de website van de winkel stond. Even een telefoontje. Er werd me verteld, dat ze dat konden leveren. Op internet bestellen hoefde niet, het kon af met het telefoontje. De volgende dag kreeg ik al bericht, dat het bij drogisterij Karens af te halen was.
Ik ben zeer tevreden over de producten van gezondheidaanhuis.
De beste artemisinin tabletten zijn tegen corona-virus en vergif-vaccinatie.
Top. Woensdag besteld vanuit België, donderdag geleverd.
Supersnel en goede prijzen
Ich habe jetzt das zweite mal bestellt, alles super und schnelle Lieferung. Immer wieder gerne
Na de bestelling is alles perfect gegaan , bezorging mooi op tijd . Ik ben een zeer tevreden klant .
Schnelle Lieferung. Gute Ware. Alles top
Vreselijk die handtekening te moeten zetten . Doe je dit niet wordt het bij de buren afgeleverd , nog erger ! Dus als je toevallig niet thuis bent kan je de bestelling ergens gaan ophalen. Daarom bestel ik niet , dan kan ik net zo goed naar de winkel gaan .
Beste mevrouw van Hal, Hartelijk dank voor uw review. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven of u wilt tekenen voor ontvangst, of niet. Mochten wij u hier verder mee kunnen helpen neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Schnelle Lieferung, wie immer alles Bestens.
Pakje heel snel in huis!
Alles wie vereinbart, gerne wieder. Dank u well.
Perfecte en duidelijke, efficiente bediening.
Bestellung kam schnell! Sehr zuverlässig,
Na het plaatsen van de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces. En de bestelling arriveert op de afgesproken tijd. Het zit ook keurig verpakt. Heel fijn dit.
Ich habe bisher nur gute Erfahrungen gemacht
Ik heb een hele goede ervaring met gezondheid a huis. Er is tot nu toe niets geweest waardoor ik zou teleurgesteld zou zijn. Je hebt ( behalve 1 keer) zeker je pakje de dag erop. Het is ook altijd verzorgd ingepakt . Ik ben blij met de service.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.