Sehr netter Kundenservice. Meine Email zu einer Produktfrage wurde sehr schnell und kompetent beantwortet.
goede communicatie, snelle levering, goed producten
goede service en snelle levering!
prima hopelijk helpt het voor de uitgroei.
Heb 1 week moeten wachten op producten die in voorraad waren. Zolang de leveringen via PostNL gebeuren zal ik niet meer bestellen. Heb niet te klagen over contact met jullie personeel.
Geachte heer Schauwers, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over ons! Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer u lang(er) op uw pakket moet wachten dan u gewend bent, in uw geval zien wij inderdaad dat PostNL er 3 dagen over heeft gedaan. Wij gaan dit doorgeven aan onze contactpersoon en hopen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Snelle en goede service
Producten worden volgens bevestiging geleverd.
immer wieder GERNE!
Wie immer stets zufrieden.
ik ben echt tevrede met mijn bestelling en ervaring met gezondheid aan huis.
Zeer tevreden met alle producten en altijd een snelle levering.
Super service, ik kreeg mijn producten snel en ze zijn van goede kwaliteit!
Eind van de middag besteld en het was de volgende dag al in huis!
Alles Gut Schon öfter bestellt
Sicheres bestellen vom Ausland aus , schnelle Lieferung, rundum sehr zufrieden, jederzeit wieder
Ben erg tevreden over de service, vriendelijk en makkelijk bereikbaar aan telefoon, vlotte levering en interessant gezonde producten
Ware wird sehr schnell geliefert und ist gut verpackt. Danke schön!
Duidelijke site zeer snelle levering hoop dat het product net zo snel werkt
Goede produkten, snel geleverd voor een voordelige prijs
Leider wurde die Sendung nicht mit DHL versendet. Dadurch habe ich sie leider nicht erhalten und muss nun wohl neu bestellen! Dieses ist ja nicht unbedingt ein Fehler Ihres Unternehmens!
Sehr geehrter Herr Staffensky, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir sehen tatsächlich, dass Ihre Bestellung nicht zugestellt wurde, sondern zu einem Abholort gebracht wurde. Wenn Sie es nicht abholen und es an uns zurücksenden, schreiben wir Ihnen den gezahlten Betrag gut. Sollten Sie hierzu Fragen haben, zögern Sie bitte nicht, sich an unseren Kundenservice zu wenden. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Alles precies verlopen en geleverd zoals aangekondigd
Sehr gut
goede, snelle service!
Sehr zuverlässig
Breed assortiment en snelle levering! Kortom tevreden klant.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.