Mijn bestellingen hadden allemaal een fijne, snelle en volledige levering. Prima tracking updates (met PostNL).
Heb al vele orders bij u geplaatst en ben erg tevreden over uw bedrijf.
Prijs en levering prima.
Ze hebben dat aan producten wat ik zoek.Heel fijn!
Ik ben tevreden over de producten die ik kocht bij gezondheid aan huis
All we ordered arrived soon and there were no issues.
Alles klappt problemlos und schnell, von der Bestellung bis zur Lieferung. Immer wieder gerne!
De bestelde producten worden doorgaans de volgende dag al bezorgd in een stevige verpakking.
Komen afspraken na, snelle levering en tevreden over geleverde artikel, werk perfect.
Ruim assortiment van kwalitatief goede supplementen en goede verzending
Elke keer alles snel ontvangen. Goeie communicatie indien een product met vertraging geleverd werd, wat maar 1 maal voorviel.
Uitgebreid aanbod en altijd snelle en correcte levering.
Goede prijs/kwaliteitverhouding Snelle levering
Heel goed ingepakt en schoon ook de comunicatie enz...
Al een aantal keer bestelling gedaan en heel tevreden of producten zelf. De klantenservice is ook heel goed, vragen en mails worden snel en correct opgevolgd, ik wordt / ben trouwe klant.
correcte en snelle levering
Betrouwbaar, duidelijk en goede communicatie. Ik blijf hier bestellen.
Heel blij met de snelle levering van Traumeel S tabletten.
Fijne crème en snel thuis bezorgd .
De producten van Gezondheidaanhuis.nl zijn zeer goed. Het bestellen gaat supereenvoudig en de levering is razendsnel.
Vriendelijkheid, snelheid!
Eenvoudig bestellen en snelle levering
Overzichtelijke website en snelle bezorging !!!!
De receptuur van wat ik had besteld was blijkbaar veranderd en ik werd daarover gemaild voor ze het opstuurden. Dat vond ik super zorgvuldig! Ze raadden me zelfs een goed alternatief aan mocht ik het product niet meer willen. Verder was de levering ook supersnel. En groot assortiment. Dus hele fijne ervaring!
Der Ablauf beim Kauf, Überweisung und Lieferung, war perfekt! Die Ware ist Qualitativ hochwertig! Ich werde weiterhin bei Ihnen kaufen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire