Bestellen en ontvangen: gaat erg goed
Alles bestens, wie gewohnt.
Zeer ruim assortiment en vlotte bezorging van bestelde goederen.
Ruim aanbod en snelle levering. Doorgaans wel hogere prijs dan elders.
Vielen Dank für die schnelle Lieferung
Es gibt viele Produkte hier online, was es in anderen Apotheken nicht gibt. Bin aus Österreich. Reibungsloser Versand.
Gute Produkte zu günstigen Preisen mit schneller Lieferung
correcte en snelle levering, zoals het hoort!
Bestelling super snel bewerkt, verzonden en aangekomen. Merci!
Altijd vlot en vakkundig Erg blij met de kwaliteit van de producten Ontzettend tevreden met zo’n betrouwbaar bedrijf
Ik wilde een trias kuur doen maar had daar nog enkele vragen over. Ik ben vriendelijk geholpen door iemand met kennis van zaken. Heel fijn! De producten had ik zo in huis en waren met zorg opgestuurd.
Prima ervaring
Preis und Leistung stimmt. Wir sind schon über 2 Jahre Kunde bei Ihnen und sind sehr zufrieden.
De bestelling werd snel verwerkt en per koerier bezorgd. Ik raad het aan.
Bestellung und Lieferung haben einfach und schnell funktioniert.
De webshop waar ik al jaren mijn voedingssupplementen bestel vanwege de duidelijke omschrijvingen en gunstige prijzen.
Verschillende Ayurvedische producten besteld en alles is snel en correct geleverd met een goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Altijd op tijd
Netje in gepakt en bezorg. Snel op tijd bezorg !
Elke bestelling die ik plaat wordt snel en correct geleverd
Al jaren bestel ik bij gezondheid aan huis. En altijd ben ik zeer tevreden. Het is heel prettig om de producten thuis bezorgd te krijgen, zodat ik niet hoef te slepen met n kilo koffie en een zak bio hondenvoer. Ik ben een zeer tevreden klant.
Ich habe hier schon mehrfach bestellt und war jedesmal 100 %ig zufrieden. Schnelle Lieferung, top Ware, bester Preis.
Ik vond het niet fijn dat mijn order niet compleet was omdat iets niet op vooraad was en niet meer werd aangevuld later.
gerne wieder. Dankeschön
Versand schnell und zuverlässig sowie gut verpackt. Immer wieder gerne!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire