Prompte und schnelle Lieferung!Immer wieder gerne!!
Schnelle Lieferung
Zoals hierboven al aangegeven…
Super schnelle Lieferung. Keine Probleme mit dem Bezahlen.
Oké
Snelle levering en correcte prijs
Hier bekomme ich ein unterstützendes Mittel bei HPU, das ich in dieser Zusammensetzung in Deutschland noch nicht gefunden habe. Danke dafür!
Sehr schnelle Lieferung und immer die richtige Ware. Auch preislich gut.
Van bij het eerste contact ondersteund door Mevr Nicole Raven met raad en daad
Sehr zufrieden! Sehr schnelle Lieferung!
schnelle Lieferung
Als je iets wilt retourneren moet je best lang zoeken voor je erachter komt hoe dit te doen. Is volledig op eigen kosten (tot daaraan toe) maar je moet dan ook zelf een post dienst contacteren om dit retour te kunnen zenden. Dit wordt nergens ondersteund door Gezonheid aan huis. Dit is prehistorisch. Andere websites met dezelfde producten bieden veel betere retouropties en faciliteren dit ook.
Beste mevrouw Boeren, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het vervelend om te horen dat het retourproces voor u niet duidelijk en gebruiksvriendelijk is geweest. Op onze website beschrijven wij bij de veelgestelde vragen hoe retourneren in zijn werk gaat. Wij kiezen er bewust voor om retourzendingen niet automatisch te faciliteren, waardoor klanten zelf een verzenddienst kunnen kiezen. Dat neemt niet weg dat wij het jammer vinden dat u dit als omslachtig heeft ervaren. Mocht u vragen hebben of hulp wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en helpen u persoonlijk verder. Dank u wel voor uw feedback; wij nemen deze zeker mee om onze informatie en dienstverlening waar mogelijk te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Ruime keuze, democratische prijzen. Goed verpakt en snelle levering. Al jaren klant daarom.
Alles tijdig en goed geregeld zoals het eigenlijk steeds gebeurd
product snel en goed verzorgt
het ziet er goed uit !!
I am very happy about the service. It's fast and reliable, very competitive. I would really recommend it!
Excellent as always
Alles perfect verlopen
Mijn vitamine waren eventjes niet in stock. Dit werd kort na mijn bestelling duidelijk gecommuniceerd. Ik kreeg de keuze, een weekje wachten of grotere hoeveelheid. Blij dat mijn bestelling niet zomaar zonder communicatie in de wacht werd gezet. De communicatie per mail werkt zeer goed. Jullie krijgen een grote dikke duim daarvoor. Het is ook altijd fijn om een verpakking op maat te krijgen, het past vaak in mijn brievenbus
Super and easy, quick delivery. Not the last time, I ordered here.
Snelle service.
Erg tevreden
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire