Die online Registrierung und Bestellung war sehr einfach. Es wurde schnell geliefert. Das war eine angenehme Erfahrung für mich.
Het plaatsen van de bestelling is eenvoudig, overzichtelijk met snelle en zorgvuldige levering.
Alles unkompliziert,schnelle Lieferung.Bin sehr zufrieden.
Genau wie beschrieben.
gezondheid aan huis is een zeer goede firma maar de verzendingen met post.nl zijn zeer slecht, al meermaals besteld bij jullie en altijd problemen met POST.NL wat betreft de levering van mijn bestelde goederen. de koerier komt zelfs nooit op mijn adres aanmelden en gooit de bestelling altijd binnen bij een afhaalpunt (als dit al gebeurt?) ik denk dat u beter met andere postorderbedrijven in zee gaat
Hute Qualität und optimale Lieferung
Alweer heel tevreden over mijn bestelling vlot kunnen bestellen en heel snelle verzending heel blij met mijn producten. Top beste online shop voor mijn producten.
Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en kreeg na betaling een mail met de gegevens van wat ik had besteld enz, daarna mail met wanneer het zou worden verstuurd en de track en trace code, het pakket was goed verpakt en de producten waren wat ik verwacht had, Ben heel tevereden,
Kan bij jullie producten van goede kwaliteit verkrijgen.
Bestelling is zeer vlot verlopen
G9ed product en snel geleverd.
Er werd vriendelijk geantwoord toen de bestelling nog niet kwam. Spoedig daarna geleverd
Veel keuze en anbod. Zeer snelle levering.
Heel lekker
Ik koop hier vaker
Werkt goed voor mijn man en altijd netjes op tijd geleverd
Snelle levering, hoeft nooit zorgen te maken over mijn bestelling
altijd alles duidelijk en prima geleverd
Leveringen komen er altijd snel aan. Ik blijf het jammer vinden dat dit bedrijf voor de vulling van verpakkingen nog altijd plastic gebruikt, ipv. duurzamer materiaal.
ممتاز
Tevreden over product en over kwaliteit en levering
Bestellung und Lieferung waren bestens . Schneller kann man nicht liefern. Ich kann Gezondheidaanhuis nur empfehlen! .
Sehr gute und freundliche Kundendienst. Es wurde sofort neue Artikel zugeschickt.
Dik tevreden
Capsules werken goed voor het slapen gaan en zijn makkelijk in te nemen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire