Ich habe zum erstenmal bei Ihnen bestellt und bin angenehm überrascht, wie schnell die Ware bei mir ankam und ich über jeden Schritt per E-Mail informiert wurde.
Vlotte verkoop
Tevreden met kwaliteit en snelle levering
De crème help mij niet, jammer zelfs meer last en jeuken . Hebben meer mensen hier last van ?
Purchasing a product from Gezondheid aan huis BV is a pleasure. Contact with store employees is impeccable. The staff are competent and polite. Product delivery is accurate and fast.
Ik gebruik hormoonzalf, maar daar wil ik graag van af. Na een week, lijkt alles rustiger geworden. Ik ben de hormoonzalf aan het afbouwen, anders verergert de psoriasis weer. Dat heb ik al een keer ervaren. Mijn psoriasis zit vooral op mijn billen, maar ook onder mijn haar, op mijn kin, onderbenen en ellebogen. En in en rond mijn navel, daar is het ooit eens begonnen. Ik heb nu één tube 60 gram bijna op en ga een grote tube bestellen. Nog even afwachten of het echt doorzet. Ik wil alles eerst zien en dan pas geloven. Het voelt goed.
Grotendeels een herhaalbestelling. Makkelijk via de site en snel geleverd,
De levering is snel en het produkt bevalt goed
Die Webseite ist übersichtlich und unkompliziert. Bis zum Versand und Zustellung dauerte es nur wenige Tage. Sehr praktisch: auf jeder Tablette ist die Schüsslersalz- Nr eingeprägt und die Dosen verfügen über eine kleine Schütte. Bin rundum zufrieden.
Dure vloeibare Nano magnesium nergens zo goedkoop als hier...
Jullie hebben veel keuze, goede producten en zeer snelle levertijd
Ik kreeg bericht dat levering naar Denemarken zou duren tor 30/10. Dat werd later 31/10. Dat werd later "We hebben het bezorgmoment niet gehaald vandaag, sorry. Houd track & trace in de gaten, daar vind je het nieuwe bezorgmoment." En vandaag, 4/11: "We have received a message from the sender that a shipment is on its way." Met andere woorden, het pakket is nog niet eens onvangen om verzonden te worden! Ik informeer het bedrijf en wat doen ze? Dat raadt je nooit! Ze bieden mij €2,50 om een review te schrijven. Briljant toch? Geen levering en dan om een review vragen. Hoe dom kan je zijn?
Sehr gute Produkte, schnelle Lieferung und hervorragender Service. Hier kaufe ich gerne.
De leveringen zijn altijd snel en binnen afgesproken termijn geleverd.
... dat zegt genoeg!
Obwohl ich aus Deutschland bestellt habe, war die Lieferung sehr schnell und verlässlich!!! Vielen Dank!!!
Goedkoop en vlotte afhandeling
Zoals bij eerdere bestellingen is de laatste weer snel en correct behandeld
Snel geleverd!
en ik ben erg tevreden met de inhoud!
Schnelle Lieferung und faire Preise. Gerne werde ich dort nochmals bestellen. Tot ziens aus Trier von Michael
Prima website met goede producten info. Fijn idee dat er ook mensen met inhoudelijke kennis aan verbonden zijn.
Prima producten. snelle levering, goede service
Ich bin sehr zufrieden mit dem Angebot und der Lieferzeit
alles is ok
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire