Bestellungen klappen immer problemlos und Zuverlässig!!!Ware gut verpackt!!! Empfehlenswert!!!
de druppelflesjes willen nog wel eens lekken, maar alleen bij het eerste fles was tijd geleden was dat heftig, nu niet.
Vanochtend gebeld. Daarna al meteen een mail dat ik de bestelling op kon halen. Service us daarom heel goed
Alles super gelaufen. Sehr schnell geliefert.
Altijd een goede ervaring bij deze site. Snelle levering, goede service.
bestellen en leveren zonder gedoe
Schnelle Lieferung und super Preise
De vitamines die ik besteld had, werden geleverd zoals in de mail beschreven stond.
Overzichtelijke site. Makkelijk keuze te maken. Vlotte verwerking en levering.
They had what I was looking for. Fast shipping to Germany. Will order again and again. Thank you.
Ich werde wieder bei euch bestellen, weil alles sehr gut geklappt hat. Danke!
Sehr schneller Versand,gutes Angebot, Preis-Leistung gut
Vielen Dank für die schnelle Bearbeitung und Zustellung.
Snelle levering en goed product.
Product in orde, goede levering
Lieferung super schnell und die Preise unschlagbar
Komt zijn beloftes na.
Negatieve ervaringen heb ik eigenlijk niet. Ik beveel Gezondheidaanhuis.nl iedereen aan, Ik werk noch heb aandelen in dit bedrijf) :)
Vriendelijk , klantgericht
Das Team ist sehr kompetent und hilfsbereit. Erreichbarkeit ist gut und das Personal ist sehr bemüht. Vielen Dank!
Voor de eerste maal on line bij jullie geshopt. Goede ervaring!
top merken, top kwaliteit, top service. Echt een aanrader om je te helpen je gezondheid zelf in handen te nemen. Waardevol advies door hun correcte informatie. Ik ben helemaal fan!
Ik moest deze hebben en deze bij jullie gevonden.
Ruim aanbod aan producten aan competitieve prijzen. Heel goede en snelle klantenservice. Problemen worden dezelfde dag opgelost. Heel klantvriendelijk en correct.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire