Bestelleing snel en goed geregeld
Je kan makkelijk zien wat je besteld hebt en dan eenvoudig een vervolgbestelling plaatsen.
Snelle levering, website onthoud je vorige bestelling, handig. Qua prijsstelling: kan beter.
Snelle levering en scherp geprijsd. Ik ben zeer tevreden.
Het is altijd goed om je bestellingen te plaatsen bij gezondheid aan huis, ze zijn niet duur en de bestellingen komen altijd snel en netjes verpakt binnen.
Snelle leveringen een groot aanbod
Heel vlugge levering van mijn producten
Meine erste Bestellung hat sehr schnell und unkompliziert funktioniert. Es gibt nichts zu klagen ! Danke dafür...!
Schnelle und unkomplizierte Lieferung.
sehr zufrieden
Vriendelijk geholpen ,goede service , duidelijke meldingen en snelle afhandeling!
Sehr gutes Stevia-ohne Beigeschmack-im Glasfläschchen
Alles was heel snel gedaan.
Schnelle Lieferung, alles Top!
Заказываю уже не в первый раз. И очень довольна результатом.
Innerhalb von zwei Tagen war die Ware da. Einfach weiter zu empfehlen!!!
Pour ma première commande , j'ai eu un problème avec la société de livraison, mais le vendeur a été réactif et m'a renvoyé un colis. Très bonne communication bien que je sois en France. Je recommanderais à 100% Gezondheid aux personnes de mon entourage.
Einfacher Bestellvorgang, sehr schnelle Lieferung, keine Beanstandung
Immer wieder gerne. Keine Beanstandung
Ich kann leider nur über die Lieferung berichten, da ich online bestellt habe. Die Ware wurde sehr schnell und in einwandfreiem Zustand geliefert. Ich bin sehr zufrieden.
artikel is hetgeen ik voor ogen had
Heb mijn bestelling snel en goed ontvangen
Kann ich noch nicht viel zu sagen es war für mich das erstes Mal das ich bestellt habe. Aber gerne wieder.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire