Zoals altijd een ruime keuze, goede prijs en kwaliteitsprodukten.
Dit was mijn eerste bestelling bij gezondheidaanhuis. Er volgen er meer want ik ben heel tevreden. Groot assortiment en snelle levering!
Bestel al langere tijd bij gezondheid aan huis en altijd de volgende dag in huis
Al jarenlang bestel ik mijn spullen bij Gezondheidaanhuis.nl Snel verzonden, goed verpakt, redelijk geprijsd, vaak het voordeligst.
Al jaren heel goede ervaring met het gebruik van synofit.
Al jarenlang bestel ik mijn producten bij gezondheid aan huis. Waarom? omdat ze een groot assortiment hebben, het bestellen gaat gemakkelijk en zeer snel en er wordt goed gecommuniceerd.
Schnelle und zuverlässige Lieferung. Ich bestelle gern wieder.
keine Probleme, sehr schneller Versand
Mijn ervaring is prima omdat de producten goed zijn en netjes geordend staan op de website. Het bestelproces is niet moeilijk en er wordt snel geleverd.
Prima ervaring nadat ik alleen hier de magnesium kon kopen wat ik zocht!
Op alle facetten scoort gezondheidaanhuis goed. - goede prijs - snelle levering - goede verpakking - gebruiksvriendelijke website
Prima ervaring
Sehr schnelle Versand! Danke!
Ik bestelde Nux Vonics d6. Snel ontvangen. En het doet wat het moet doen: maag wordt rustig ervan en ik slaap er goed op.
Snelle levering en prima voorrad van producten.
Einwandfreie und sofortige Lieferung
Die Sendung kam schnell an. Alle Produkte sind wie erwartet günstig und gut. Ich bin sehr zufrieden und bleibe Kunde.
Gunstige prijzen en snelle levering
Al een aantal jaren bestel ik tot volle tevredenheid mijn middelen en ze worden altijd stipt geleverd, Soms binnen 24 uur!
Gekocht voor onze hond die een kwetsuur is opgelopen. Na enkele dagen merkbare verbe******
Gute Preise und schnelle Lieferung
snel geleverd
Ich habe schon mehrfach hier bestellt und bin sehr zufrieden! Einfache Bestellung, gute und schnelle Lieferung! Würde ich jederzeit weiterempfehlen! Vielen Dank an das Team!
LTO3 wordt door ons dagelijks gebruikt. Schoolprestaties zijn positiever. Rust en ruimte in het hoofd is een verademing!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire