Die Bestellung hat reibungslos geklappt, ich habe eine sofortige Rückmeldung erhalten, der Versand erfolgte noch am selben Tag. Hervorragender Service
Alles super und schnell abgelaufen
Breed assortiment
Alles bestens: Unkomplizierter Bestellprozess, klare Kommunikation, schnelle Lieferung, Ware in Ordnung. So muss es sein. Vielen Dank
Vette creme die herstel lijkt te bevorderen
Weiter so
is snel en goed verzonden en voor herhaling vatbaar
De produckte werkte heel goed.
Schnelle Lieferung. Gute Ware. Werde wieder bestellen.
Wie immer sehr schnelle Lieferung und ich bin sehr zufrieden, gerne immer wieder.
Al vele jaren een goede en trouwe klant.
Bestel al jaren mijn supplementen bij gezondheid aan huis. Naar volle tevredenheid. Ook goed advies en informatie.
Na een proef paket te mogen proberen het product besteld..fijn product snelle levering.
Het is een goede apotheek die van alles in huis heeft [maar niet alles] en ik beveel U Gezondheid aan huis van harte aan
Gute Ware, sehr schnelle Lieferung, gerne wieder!
Meine Lieferung wurde zur meiner Zufriedenheit von Ihnen planmäßig abgewickelt. Danke!
Een website waar alle topmerken te vinden staan. Nog nooit eerder snel mijn supplementen ontvangen.
Das bestellte Arzneimittel kam sehr schnell, gut verpackt, in einwandfreiem Zustand bei mir an. Vielen Dank und gerne wieder
Jullie hebben zeer veel keus en ook de goedkopere merken. Ik kan het afhalen, ook fijn.
Wij bestellen alle lange tijd bij GaH, dat zegt toch wat! De producten zijn goed, en het besteld komt altijd rap onze kant op: ga zo door!
Toller Service... einfache Bestellung und schnelle Lieferung
Alles is uitstekend
en soms dezelfde dag mag ik mijn bestelling ophalen! Ik waardeer de kortingen voor trouwe klant, die morgen iets langer houdbaar zijn dan anderhalf maand.
Goedaders
Levering was op tijd
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire