Steeds vlotte afhandeling van bestelling
Correcte en snelle levering.
Bis jetzt hatte ich immer sehr gute Erfahrungen mit Ihnen gemacht. Die Ware kam schnell, zuverlässig und in exzellenter Qualität an. Nur dieses Mal klappt das nicht! Schade!
Gute Qualität, vieles auch in Bio-Qualität, große Auswahl und gute Preise. Immer wieder gerne!
Snelle bestelling, product is prijzig maar voor mij helpend. Zacht en jeukverminderend.
Schneller Transport
Produkt wie beworben. Lieferung super schnell. Vielen Dank dafür. Werde bald wieder bestellen.
Ontzettend blij met dit product wat ik neem ter ondersteuning ldn. Gebruik het al jaren en nu langzaam aan het afbouwen naar een lagere dosis, want het is wel kostbaar. Fijn te zien dat dit goed gaat.
Meine erste Bestellung war sehr positiv.Immer wieder gerne.
Een ruim assortiment met kwalitatieve producten en ook een snelle levering
Some out-of-stock products take a very long time before they are in stock again.
levert zeer goede producten geheel volgens de bestelling op de afgesproken datum.
Schon zweimal etwas bestellt. Immer sehr zufrieden. Danke
Betrouwbaar . En alles wat ik zoek is te bestellen. Vlotte bezorging
Altijd super tevreden!
Lieferdauer war in Ordnung. Vorkasse ,für mich ungewohnt. m.f.G. Heinz Walter
gutes Angebot, schneller Service
Superschnelle Lieferung
Capsules zijn goed in te nemen. Samenstelling is goed. Is mijn aanbevolen door mijn ervaren homeopaat
Eigenlijk altijd goed
alle bestellingen tot nu toe perfect
Al meerdere keren besteld. Snelle levering, fijne en duidelijke webshop. Goede prijzen.
Alles super
De bestelling is vlot geleverd en van goede kwaliteit.
Dankzij het product Mint massage, heb ik de sterke pijnstillers nauwelijks nodig. Ik functioneer weer als vanouds.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire