Ik heb altijd een goede ervaring gehad mer gezondheid aan huis. Meestal snelle levering en bij eventuele vertraging wordt dit goed gecommuniceerd. Groot assortiment en goede prijzen. Ook bij vragen altijd vriendelijk te woord gestaan.
Eindelijk hier de douchegel gevonden van Jentschura. Fijn product.
Zeer tevreden met de snelle dienst en goeie producten.
Easy Order. Fast... Perfekt stuff
Sehr guter und schneller Shop !!!!!! Top : Kann ich sehr empfehlen. MfG Jörg
Nach dem ich sie gefunden hatte, war die Bestellung ganz einfach. Die Bestellung war innerhalb von paar Tagen bei uns im Haus. Top
Durch Bekannte habe ich die Adresse erhalten. Meine erste Bestellung hat hervorragend geklappt.
Vlotte verwerking. Top kwaliteit producten/vitaminen.
Ruime assortiment en snel geleverd.
Grosse Auswahl an verschiedenen medizinischen Produkten . Sehr schnelle Lieferung. Sehr zu empfehlen
Es war wie immer: Guter Preis, schnelle Lieferung und tolle Ware. Danke
Habe bis jetzt sehr schnell meine Vitamine empfangen zum besseren Preis als andere Anbieter
Gemakkelijke bestelling en afhandeling. Geen problemen met de levering. Producten ken ik al, dus hopelijk blijven ze in het gamma.
Zeer goede zalf voor het verminderen van psoriasis. En zeer snelle levering.
Unkomplizierte und schnelle Lieferung, auch nach Deutschland. Der Preis war auch vollkommen in Ordnung.
Thee van Jacob Hooy wisseljaren nu aan het uitproberen... Heb hier weinig info over kunnen gevonden, spijtig. Hangt van wat gebruikers schrijven en productinfo af natuurlijk. Verder steeds vlotte levering van de bestellingen. Al jaren bestel ik henna van Jacob Hooy om haar te verzorgen en te kleuren.. Ook regelmatig supplementen besteld waarvan steeds tevreden.
Het was even zoeken voor ik de gezochte produkten gevonden had! De telefonische contact kon beter, daar ik jullie heb willen opbellen maar het nummer bestond niet!
Beste Luc Vanoverberghe, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over ons bent. Wanneer u bepaalde producten op onze website niet kunt vinden, kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Het telefoonnummer waarop wij bereikbaar zijn is 0031318648989 (in Nederland). Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op: Maandag tm donderdag: 08.30 uur - 18.00 uur Vrijdag: 08.30 uur - 17.00 uur Zaterdag: 08.30 uur - 12.30 uur Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Kwaliteit is gewoon top wat ik heb ontvangen
Die Face Cream habe ich bereits in einem Fachgeschäft in Weesp zuvor gekauft und war damit sehr zufrieden. Als ich wieder in Germany zurück war benötigte Ersatz. Es hat alles gut geklappt, die Onlinebestellung war innerhalb von 4 Tagen bei mir. Ich kann beide Produkte die ich nun ausprobiert habe sehr empfehlen. Viele Grüße, MB
Ich. habe leider bis heute die Ware noch nicht bekommen
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Aufgrund des Pfingstwochenendes verzögerte sich die Zustellung Ihres Pakets um einige Tage. Wir sehen, dass Sie es letzten Dienstag erhalten konnten. Wir hoffen, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist! Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
schnell, zuverlässig, alles gut!
al jaren klant
Alles bestens, nie Probleme und super schneller Versand.
Alles super
Goede producten tegen een redelijke prijs. Medewerkers denken mee bij vragen van de klant. Bedrijf goed telefonisch te bereiken.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire