De bestelling is vlot geleverd en van goede kwaliteit.
Dankzij het product Mint massage, heb ik de sterke pijnstillers nauwelijks nodig. Ik functioneer weer als vanouds.
Goede producten snelle levering
Das Medikament ist schnell und unkompliziert geliefert worden. Wird nicht das letzte Mal sein das ich dort bestellt habe.
Als je geeft om je gezondheid, voorzie je je zo goed mogelijk van de juiste middelen. Een betere naam en bedrijf om die middelen zsm en tegen redelijke prijs te verkrijgen bestaat er niet : Mijn 31ste bestelling inmiddels en nog altijd tevreden over levering en kwaliteit. Dank !
Bestellen ging einfach und unkompliziert und man erhält innerhalb von 4 Tagen sein top verpacktes Produkt! Prima!
Hele overzichtelijke website, snelle levering, super tevreden! Heb al vaker besteld en dat zal ik ook blijven doen.
Alles zu meiner zufriedenheit
Regelmatig doen wij een herhaalbestelling. Dat gaat snel en makkelijk. Levering gaat ook goed.
Prima bestelproces en snelle levering.
De verscheidenheid aan producten is top. Het was ook snel geleverd. Helaas stonden bij mijn tandpasta niet alle ingrediënten vermeld in de webshop - maar die staan ook niet vermeld op de website van de producent (Georganics). Alleen op de tube staat vermeld dat er ook limonene, linalool en citronellol in zit - producten waar ik allergisch voor ben.
Snel en goed bezorgd
Heel groot assortiment, betrouwbaar en vriendelijke klantenservice.
De bestellingen worden snel verwerkt en het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken.
Alles immer sehr gut
sehr schneller Versand, keine Probleme
Ik koop met regelmaat al jaren bij hen. Nog nooit problemen gehad en goede communicatie indien nodig. Ze hebben ook vele merken en zijn soms goedkoper dan elders voor hetzelfde product...
Zorgvuldig,bestelling op tijd en zeer betrouwbaar leverancier
Prima, snelle levering goede kwaliteit
Blij met de snelle service en groot assortiment
Snelle levering.
Meine Erfahrung beziehen sich auf Bestellungen via Internet und ich bin in allen Punkten mit den Leistungen zufrieden.
Günstiger als z. B. In Österreich. Einfach nach Wirkstoff suchen und auf Vorrat bestellen.
Ich empfehle die Qualität des Produkts vorbehaltlos weiter. Der Versand war zügig. Bei Bedarf bestelle ich wieder.
Jamais déçu produit de qualité livraison rapide
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire