Ich werde ab jetzt sicher haeufiger bei den Nachbarn einkaufen!
Ik bestel sinds een jaar regelmatig bij Gezondheidaanhuis.nl. Goede website, concurrerende prijzen en prima informatie over iedere levering. Kortom alles goed, dus 5 sterren.
Al vaker hier besteld, snel en netjes geleverd. Goede kwalitatieve producten.
Ik bestel jullie produkten op aanrade van mijn natuurgeneeskundige. Hij weet precies wat ik nodig heb.
Super schnell!! Gute Kommunikation
Goede producten tegen redelijke prijs. Snel met antwoorden bij vragen.
Sehr gute und Schnelle Lieferung tolles Team
Ik had problemen met het plaatsen van mijn bestelling omdat ik niet kon inloggen op mijn account. Ik heb ze gemaild en ze hebben het probleem opgelost. Ik had mijn bestelling geplaatst, maar ik had hem dringend de volgende dag nodig omdat ik op reis was. Mijn gezondheid aan huis zorgde ervoor dat mijn bestelling op tijd arriveerde.
Hat alles super geklappt !
Vlotte en correcte levering
Einfache Bestellung im Shop , sehr schneller Erhalt der bestellten Artikel , ausreichende Bezahlmöglichkeiten. Und zu guter Letzt ein bombastischen Preis. Alles super...ich empfehle zum Kauf in diesem Shop. Viele Grüße aus dem Sauerland Deutschland
Preis / Leistung sind einfach super und Lieferung geht immer sehr zügig
Ich bin sehr zufrieden
Onlinebestellung, schnelle Bearbeitung und schnelle Lieferung. Kann da Unternehmen weiterempfehlen Mit freundlichen Grüßen Brigitte Dietz
Ik bestel al vele jaren producten bij Gezondheidaanhuis.nl . De leveribg is steeds snel en correct. De website is gebruikersvriendelijk, helemaal nu ik een eigen account heb en je gemakkelijk herhaalbestellingen kunt plaatsen. de geleverde producten groenlipmossel en vitamine D3 helpen mij echt. Ik wil niet meer zonder.
Goede aanbiedingen en snelle levering
Goede prijs, vlotte aankoopprocedure, snelle leverin.
Eerste bestelling goed ontvangen. Over de proroducten kan ik nog niet veel zeggen… pas een week gestart op advies van orthomoleculair therapeut.
Snelle levering, netjes ingepakt.
I have ordered for the second time and everything went well both times.
Besteld binnen 1&2 dagen geleverd
Das Produkt hilft mir sehr. Lieferung und Bestellung super gelaufen
Al een aantal keer supplementen besteld en altijd goed ontvangen
Ik had de pillen besteld net voor ik op reis ging. Als alternatieve aflevering als ik niet thuis was vroeg ik om bij de buren te leveren. Het pakje met medicamenten lag gewoon buiten aan de voordeur half onder de mat. Het heeft daar 2 weken in de regen gelegen. Dat is niet fijn.
Beste mevrouw Vandenberghe, Dank voor uw bericht en fijn om te horen dat de pillen goed voor u werken. Wat betreft de levering bieden wij onze oprechte excuses aan. Het is absoluut niet de bedoeling dat uw pakketje buiten, blootgesteld aan regen, is achtergelaten. Wij begrijpen dat dit erg vervelend en onacceptabel is. Wij nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken met onze logistieke partner om herhaling te voorkomen. Tevens zullen wij onze afleverinstructies nogmaals onder de aandacht brengen om dit soort situaties in de toekomst te vermijden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Kaufe hier sehr gerne ein.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire