Wieder schnelle Lieferung und super Preise
Snelle levering. Alleen postnl niet.
Sehr guter Service, fragen werden schnell beantwortet und die Lieferung erfolgte sehr schnell.
Goede en snelle service met kwaliteit.
Altijd goede service en kwaliteit
Einfache Bestellabwicklung, schnelle Lidferung
Prima ervaringen Heel blij met goede service en kwaliteit
gemakkelijk
Die Cytozyme sind einzigartige Mittel, die es so in Deutschland nicht gibt.
Sehr zufrieden mit der Abwicklung. T
Goed in te nemen.
Ik had nog niet eerder besteld bij deze shop, maar omdat wat ik zocht hier te vinden was, aan een voordelige prijs, het toch maar eens gedaan. Ik stond versteld van het aanbod. Bestellen en betalen gaat vlot. De levertijd was kort, de levering verliep zonder problemen. Tevreden dus.
Het was makkelijk te bestellen en de levering ging snel!
Tevreden over de tabletten en snelle levering.
Het artikel Ume Su was niet op voorraad. Ene dag gebeld, volgende dag in huis. Werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Snelle levering ook in Duitsland. Goede producten.
De producten worden snel verzonden en de prijzen zijn correct. Uitgebreid gamma
Ik vind het fijn dat ik mijn benodigde gezondheidsproducten bij deze webwinkel kan vinden en er ook op kan rekenen dat ik ze snel in huis heb.
Goeie service
Snel bezorgd en groot assortiment.
vriendelijk, en altijd bereid om te helpen
Mijn 2de bestelling zeer bevredigend op alle vlakken.
altijd goed geregeld, fijne producten en snelle levering
Alles gut, habe online bestellt, so hatte ich noch keinen weiteren Kontakt. Aber der Service war gut.
Ik had per ongeluk door een fout met het betaalsysteem 2 x hetzelfde besteld en betaald. Direct daarna kreeg ik telefoon van hun met de vraag of het de bedoeling was. Ik zei neen, geen probleem zeiden ze we betalen je die ene bestelling terug, de andere laten we direct doorgaan. Topservice !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire