Superklasse
Mijn levering was inorde
Goed bevallen
alles in orde
Ik bestel hier graag m'n producten.
Altijd pico bello in orde !
Groot assortiment. Goede producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering. Bij vragen wordt er met de klant meegedacht.
Wirklich wahr innerhalb weniger Tage war die Ware bei mir . Von der Bestellung bis zur einwandfreien Lieferung sind gerade einmal 3 Tage vergangen. Bestellvorgang und Auswahl gehen kinderleicht Bezahlung sehr einfach und problemlos. Lieferung einwandfrei. Immer gerne wieder bestelle ich bei Gezondheidaanhuis.nl
Thank you for your constant excellent services.
Schnelle Lieferung, gutes Produkt, gerne wider
Vielen Dank. Alles bestens. Bestelle wieder!
Bestellung, Lieferung und Qualität 1 A mit *
Omdat de website onduidelijk was, even gebeld. Heel vriendelijk geholpen en even telefonisch besteld. Volgende dag in huis.
Zeer tevreden!
Een veilig en vertrouwelijk Website, ik raad aan
Duidelijke website met uitgebreide keuze. Snelle levering.
alles perfekt und superschnelle Lieferung
Al geruime tijd klant je word snel en goed geholpen
Sehr gute Zusammenarbeit
Ene dag besteld de andere in huis. Top!
kruiden waren mooi verpakt en bezorgd
Alles wie gewünscht.
Gezondhuidaanhuis.nl is een uitstekende thuiswinkel met een ruim sortiment. De producten zijn uiterst voordelig geprijsd en worden snel bezorgd.
Ich habe schon mehrfach ein homöopathisches Mittel bestellt, weil es dieses Produkt in Deutschland nicht gibt. Jedes Mal war es einfach, den Warenkorb zu füllen und schnell hatte ich meine Hausapotheke wieder aufgefüllt. Danke!
Altijd goede service, ruime keuze en redelijk snelle levering
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire