Probleem met art niet meer in voorraad werd uitstekend opgelost en ook financieel goed en snel verholpen
Ruime uitzoek, snelle levering ik zou een ieder deze website voor supplementen aanraden.
Ich bin rund um zufrieden. gerne wieder
Wie immer alles super.
Ich habe eine Fehler in meiner Bestellung gemacht. Die Rückmeldung des Kundenservice war schnell und alles wurde problemlos und umgehend geregelt. Danke dafür. Produkte und Versand waren klasse.
Mooi assortiment en vlotte bediening...+ gepaste verpakking.
Mijn zoon voelt zich er heel goed bij.
Schnelle Lieferung
De volgende werkdag al in huis en mooie aanbiedingen.
Vlotte levering en groot assortiment
Zeer snelle levering en alles in orde.
s.o.
I am happy with the service and with the products. I am a happy client.
Nvt
alles super
Hilft uns sehr bei Reuma Beschwerden
Bin sehr zufrieden
Ik bestel vaak bij Gezondheidaanhuis en tot nu toe nooit teleurgesteld geweest. Ook bij afhalen altijd prettig te woord gestaan. Meestal snel geleverd.
Es lohnt sich immer!
Ich kaufe schon lange hier. Meine Erfahrungen sind uneingeschränkt positiv. Preis/Leistung gut und der Versand nach Deutschland blitzschnell. Danke!
Habe zufällig den Apo Shop entdeckt. Hat mich sehr gefreut. Habe schon 2 mal nicht verschreibungspflichtige Medikamente bestellt zu sehr fairen Preis. Kommt auch alles recht schnell.
ok
Gemakkelijk om producten te bestellen die snel en correct worden bezorgd.
Helemaal in orde!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire