levering altijd snel goede service
Bestelling wordt keurig geleverd.
Kwalitatieve goede producten en ook advies bij vragen, dat is prettig. De glycine magnesium van Exendo blijft een hele goeie keuze.
De telefoniste informeerde mij deskundig en geduldig en stelde eventuele alternatirven voor
gut
Direct na de bestelling en betaling is het pakje compleet geleverd.
Vriendelijke en correcte behandeling
Tolles Team
Snelle bezorging, redelijke prijs.
Bij bestelling van producten, snelle aflevering
Zoals altijd ben ik blij met jullie zeer ruime assortiment en de snelle levertijd.
Een oprechte betrokkenheid bij de klant. Fijn dat er met je meegedacht wordt. Dat is een extra wat ik ontzettend waardeer.
Ik werd vriendelijk geholpen en verliet tevreden de afhaalbalie.
Toller Service auch nach Deutschland. Schnelle Lieferzeit, guter Service per Email über komplette Änderungen Bestellstatus.
Unkompliziert Bestellung
Goede uitleg van de producten, gemakkelijk en duidelijk overzicht van de producten , snelle levering
nooit problemen, reeds vele leveringen snel en correct
Die Lieferung war innerhalb weniger Tage da. Es gab keine Mängel. Werde sicher wieder bei diesen Shop bestellen.
Zeer groot aanbod tegen correcte prijzen. Zeer snelle levering. Een aanrader
vetrouwen
alles prima, schnelle Lieferung
Die Bestellung war einfach, eine angeforderte Auskunft über die Kapseln habe ich zügig bekommen. Die Lieferung war in Ordnung.
Lief alles super!!! Hab aus Deutschland bestellt. Es klappte alles ohne Probleme!!! Super schneller Versand und Service war auch super! Gerne wieder.
Sinds een week gebruik ik nu Sorion repair crème. Ik was sceptisch maar merkte al snel veel verlichting van de jeuk. Ik weet niet hoe het op langere termijn is maar tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat het fantastisch spul is. Voor mij eigenlijk de allereerste crème die echt goed werkt. Het is niet goedkoop maar aan de andere kant heb ik ook maar heel weinig nodig.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire