Lekker makkelijk te bestellen via online. Goede service en snelle levering.
Ich habe schon sehr oft bestellt. Bisher war ich super mit den Preisen, die schnelle und richtige Lieferung zu frieden.
De bestelde producten hadden een korting, wat aangenaam is. Levering s'anderendaags.
items arrived quickly and with track and trace.
producten zijn goed, leveringen gaan goed dus ben blij met Gezondheid aan huis. Altijd alles te verkrijgen. Soms iets langer wachten maar alles komt altijd goed binnen.
Makkelijk bestellen en betalen, en twee dagen later de producten in de brievenbus.
Groot assortiment en snelle levering al vaak besteld
Leveren producten met zeer beperkte houdbaarheidsdatum. Slechte service!
Beste mevrouw Lijbers, Bedankt voor uw review. U plaatste op 19 februari 2025 een afhaal-bestelling. Aangezien het door u bestelde product niet bij ons zelf voorradig was, werd er in de bestelbevestiging een levertijd vermeld van 1-2 werkdagen. Uw man probeert dezelfde middag de bestelling af te halen bij ons, echter kunnen wij hem op dat moment de bestelling nog niet meegeven ivm hiervóór genoemde reden. Om u toch te helpen met een snelle beschikbaarheid van het product nemen wij contact op met Drogisterij Karens - of het betreffende product daar wel beschikbaar is - en dat is het geval. Uw bestelling bij ons is daarop geannuleerd, en u heeft het product gekocht bij Drogisterij Karens. Drie maanden later laat u ons weten dat het product (dat u overigens bij Drogisterij Karens kocht) blijkbaar een houdbaarheidsdatum had van 3 maanden en nu niet meer bruikbaar is. Via e-mail en telefonisch contact hebben wij u reeds laten weten dat wij geen inzicht hebben in de houdbaarheidsdata van producten liggend bij Drogisterij Karens of welke andere drogist dan ook. Had u binnen enkele dagen/weken na aankoop uw ongenoegen geuit over een korte(re) houdbaarheidsdatum had Drogisterij Karens u daarmee vast kunnen helpen. Echter drie maanden na aankoop kunnen wij (en wellicht ook zij) u hiermee helaas niet meer helpen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Bin sehr zufrieden mit dem Anbieter, alles funktioniert reibungslos und der Anbieter ist nachweislich seriös. Gern wieder!
hele snelle en goede levering waarvoor dank
Heel fijn als je de deur niet uit hoeft voor je produkten. Groot assortiment.
Goede en snelle levering
Telkens weer een correcte en snelle levering. Kwalitatieve producten.
Das Paket ist nicht angekommen.
Liebe Christine, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Ich sehe, dass Ihr Paket tatsächlich länger als gewöhnlich braucht, aber hoffentlich haben Sie Ihr Paket inzwischen in gutem Zustand erhalten! Wir entschuldigen uns für die Verzögerung und freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder bedienen zu dürfen. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
de bestelling komt altijd op tijd de uitleg bij de producten is zeer interessant
Wie immer ein guter und zuverlässiger Service.
Läuft alles super gut Bin sehr zufrieden Kann ich weiter empfehlen
Prima verpakt en meteen in huis!
Na verschillende producten te hebben gebruikt heb ik eindelijk bekomen. Bedankt gezondheid aan huis.
Schneller als innerhalb Deutschland. Super seriös und günstiger als in Deutschland. Nach 2 Tagen war alles schon da...
Zeer tevreden over service en levering.
Al diverse producten gekocht, scherpe prijzen, heel veel keus.
Seit einigen Jahren bestelle ich bei Gezondheidaanhuis. Ich bin sehr zufrieden mit dem Bestellvorgang, dem Versand und dem Bezahlvorgang - alles ganz prima! Ich werde immer wieder bestellen und auch Empfehlungen abgeben an Freunde und Familie. Vielen Dank!
Zeer tevreden met de producten.goede kwaliteit en goede prijs.Snel bezorgd.
Very nice prices. Also was pleased with the delivery time. I will also buy here in the future. Recommended!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire