Die Bestellung lief ohne Komplikationen und der Versand war mega schnell. Wollte wieder was bestellen,nur leider gibt es von ihrer Seite Probleme mit der Bezahlung.Habe jetzt zwei Wochen ständig auf die Bestellseite geschaut und musste meine Produkte woanders bestellen,was ich sehr schade finde.
Ik raad iedereen aan om bij jullie te kopen
Altijd snel geleverd en goed verpakt. Goede producten.
Danke!
eerste ervaring positief ontvangen
We bestellen al lang bij GaH, nooit een probleem ondervonden
Super tevreden correct en vlotte service
groot en mooi assortiment natuurlijke producten
Ik koop regelmatig producten van sublimix die ik vroeger op de wekelijkse markt hier kocht, deze kan ik nu bestellen, ze zijn voordeliger van prijs en de levering is zeer snel, Ik hoef mij niet meer te verplaatsen.
Ik vind het fijn dat ik regelmatig een mail ontvang met jullie aanbod
Al vele jaren vaste klant, zie boven.
Het lijkt alsof jullie net om de hoek zitten maar dat blijkt niet zo te zijn.
Ruim aanbod en vlotte bezorging
Mijn bestelling was in orde en volgens belofte geleverd .
Bestellt,schnelle Lieferung
Superschnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung
Vriendelijk personeel en een snelle service
Altijd heel vriendelijk, netjes accuraat. Snelle levering. Echt een top firma.
Superschnelle Lieferung
Beginnt erst in zwei Wochen
Mijn bestelling is alweer correct en snel uitgevoerd.
Zum wiederholten Male aus Deutschland hier bestellt, da die Produkte in meinem Fall wesentlich günstiger sind und in einer größeren Verpackung mit mehr Tabletten zu kaufen sind. Extrem schneller Versand, sehr gute Sendungsverfolgung und top Ware. 100 %ige Empfehlung meinerseits.
Mijn producten waren zoals altijd weer voorradig. Bestellen gaat eenvoudig. Pakket komt tijdig en product is goed verpakt.
Ik heb nog niets ontvangen
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire