Guter Service, schnelle Lieferung, Ware original und top verpackt. Immer gerne wieder
Schnelle Lieferung und super Service.
Bedrijf en producten zijn prima. Al jaren tevreden. Wordt goed verzorgd en verpakt en snel geleverd.
Zum 2ten Mal nun was bestellt und sehr zufrieden mit der Ware DderLieferung der kurzen Lieferzeit der Aufgabe der Bestellung und der Bezahlung. -Einfach alles super einfach perfekt erklärt und schnell. immer wieder gern. Gruß Kay
Scherpe prijzen en super snelle bezorging, zeer tevreden
snelle levering en heldere website
altijd correct
Niederländische Firma, die Webseite kann in Deutsch angezeigt werden. Gute Auswahl und die Lieferung war innerhalb von 3 Tagen da! Jederzeit wieder und klare Empfehlung!
Netjes verpakt en snel geleverd.
Site handig te navigeren en de bestelling kwam snel thuis
Snelle levering goede producten
Gute und günstige Artikel. Schneller Versand. Alles gut.
Huid haar nagels gaan sterk vooruit,
Bin sehr zufrieden
Eerst proefverpakking aangevraagd het was voor mij al weer een tijdje geleden dat ik dit product gebruikte. Tot mijn verbazing kreeg ik een dag later mail dat ik vergeten was iets aan te vinken en dat ik voor de proefverpakking mijn geld terug gestort kreeg en zo ging het ook . Dus zeer attent en klantvriendelijk. Inmiddels grote tube besteld. Vriendelijk groet J.Maasdam
Voor de tweede keer iets besteld. Alles naar wens.
Snelle levering, keurige afhandeling, service perfect. Product perfect, heel blij als klant!
Echt super
Super Produkte und sehr schnelle Lieferung.
Duidelijke omschrijvingen en toelichtingen op de website + vlotte en correcte afhandeling en levering
Tevreden !!
Snelle reactie, keurige verpakking, kan niet beter
Schnelle Lieferung, guter Ablauf bei der Bestellung und Bezahlung
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire