Easy accessible website, vast array of products and very fast Delivery.
bei den ersten beiden Bestellungen war leider ein Transportschaden wurde jedoch sofort ersetzt. Nun werden die Dosen immer vor dem Versand zusätzlich gesichert. Keine weiteren Transportschäden mehr. Kann diese Firma zu 100% weiterempfehlen.
Als je iets bestelt, is heel snel en keurig verpakt in huis.
De aankoop gaat snel alles is duidelijk. Dat is precies wat ik nodig heb
Vaak via webshop besteld Soms zelfde dag ophalen in winkel in de buurt Soms langer wachten wanneer het niet op voorraad is
De levering van mijn bestelling volgde heel snel, binnen een paar dagen. Ik ben ook heel tevreden over de verzendingsinformatie en de produkten zelf. Top service!
Amazing
Altijd correct
Geweldige producten en snelle levering
Zeer goed! Goede service en snel afgehandeld.
Super winkel, snel en betrowbaar merken.
altijd goed produkt
Sehr gerne immer wieder...
Minder jeuk en merkelijke verbe****** van de geïrriteerde huid. En dit reeds na enkele malen gebruikt te hebben.
Sehr schnell Abwicklung
Eine meiner bevorzugten Seiten, wenn es um Gesundheitsprodukte geht, schnelle Lieferung, gerne immer wieder!
Makkelijk bestelsysteem, enorme voorraad en snelle levering. Top!
Very good
Ich bekomme meine gewünschten Produkte, Lieferung prima
Ich habe schon persönlich sowie online meine Einkäufe erledigt. Persönliche Beratung war kompetent und super freundlich.
Altijd op voorraad en een snelle levering.
De dag na mijn bestelling had ik de door mij bestelde producten al in huis en dat terwijl ik op Vlieland woon. Super!
Sehr gutes Produkt!
Nachvollziehbarer und transparenter Bestellvorgang. Schnelle Lieferung der bestellten Medikamente. Weiter so!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire