Gerne wieder :-)
snelle levering en betrouwbaar
In het algemeen goed Deze keer probleem met de levering
Beste mevrouw van Cuyck-de Wit, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden met ons bent. U geeft aan dat er een probleem was met de levering van uw pakket, zou u ons kunnen laten weten wat precies het probleem was op [email protected]? Voor zover ik kan zien hebben wij uw pakket een dag na plaatsing van de bestelling verzonden, is deze een dag later bij een afhaalpunt geleverd en heeft u deze daar de volgende dag in goede orde opgehaald. Graag horen wij wat de problemen waren, zodat wij deze hopelijk in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
makkelijk te bestellen. duidelijke product informatie. snelle bezorging.
Alles hat super geklappt Danke
ok
Na het plaatsen van een bestelling kwam ik erachter nog een product te zijn vergeten. Ik heb ze gebeld en na mijn telefoontje en de betaling van het product hebben ze correct mijn bestelling aangepast. En alles was er op de tijd dat beloofd was. Erg tevreden over dit bedrijf.
Ik ben nu eens overgeschakeld op Synofit 5 GLMAX plus en het voelt inderdaad goed voor mijn gewrichten
Wenn ich bestelle, läuft immer alles super ab. Ich bin absolut zufrieden und werde dort immer weiter bestellen.
Handig dat je bestelling in een herinnering blijft staan zodat je dit kunt herhalen. Zeer attent: ik werd gebeld over de veranderde uitvoering van de producten zodat ik wist dat het de juiste producten waren. De levering is snel en op een goede verpakt
Super zeer goede service en kwaliteit
Goede producten en snelle levering.
Mijn ervaringen zijn zeer goed klant vriendelijk klant gericht.
De prijs is netjes en de bezorging was ook prima
Ich bin glücklich und zufrieden. Ich werde wieder bei Gezondheid bestellen.
Wat fijn snel geleverd en top service
Ik bestel regelmatig en krijg altijd de dag erna mijn spullen. Als er iets is, of als ik een vraag heb, krijg ik snel en goed advies
Wie immer sehr zuverlässig und prompte Lieferung.
Schnelle und unkomplizierte Bestellung und Lieferung. Die Internetseite sollte etwas intuitiver und moderner gestaltet werden.
Meerdere supplementen besteld(zeer ruime keuze in merken/soorten) en snel geleverd.
Groot assortiment, snelle levering en goede kwaliteit van de artikelen.
een suplement die eigenlijk alleen bij gezondheidaan huis beschikbaar is. en dan nog aan een goede prijs
Dit is mijn eerste kennismaking met Gezondheid aan huis. Ik heb er 1 product besteld, nadat ik de productbeschrijving op de website had gelezen. Het was precies wat ik zocht, tegen een redelijke prijs. Ik ontving het ook nog eens snel. Prima! En dankjewel!
Jammer dat de korting voor de review beperkt geldig is.
Mijn ervaring zegt dat deze product zeer goed is en hebt al diverse malen besteld.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire