Fijn telefonisch gesprek met duidelijke uitleg, zonder enige dwang en hele snelle levering na mijn bestelling
was netjes op tijd bezorgd en verpakt. wel jammer dat het maar tot eind 2025 goed blijft.
Gerne wieder
Keurige uitleg over mijn producten en vooral hoe te gebruiken. Een aanrader voor een ieder.
Makkelijk te vinden en zeer rijk assortiment
Sehr schnelle seriöse Abwicklung und sehr schnelle Lieferung. Ich bin begeistert und extrem zufrieden. Kann man nur weiter empfehlen!
Schnelle und problemlos geliefert.
supper snel
Betrouwbare service, groot assortiment en zeer klantvriendelijk!
Geweldige service. Ik had een gratis monster besteld maar de korting code vergeten in te vullen. Was geen probleem heeft ze voor mij gedaan zodat ik het product toch nog gratis mee mocht nemen. Daarnaast een goede uitleg over het product en mijn vragen beantwoord. Vriendelijke vrouw en duidelijk.
Ik woon een deel van het jaar in het buitenland, waar ik veel artikelen gewoon kan kopen. Maar mijn favoriete drogisterijartikelen bestel ik gewoon via mijn vertrouwde webwinkel! Snelle service met realistische verzendkosten.
Gute Preise, schnelle Lieferung - gerne wieder mal.
Schnelle Lieferung, gutes Produkt kann ich nur empfehlen.
Der Bestellvorgang auf der Website ist sehr Nutzerfreundlich, das Handling Auftrags-und Termintreu - ich habe zum ersten Mal bestellt und bin gleich zur Stammkundin geworden!
Zeer tevreden!
En goeie aanrader ze hebben alles een vlot in huis.
Er is veel keuze, de webpagina is duidelijk. En er word snel geleverd. Heel fijn. Goede service.
Na de vele bestelingen ie ik bij u heb geplaatst er er nog geen enkele reden geweest om te klagen over uw service of betrouwbaarheid. Ga zo door!
Netjes op tijd geleverd
Duidelijke webshop met mooie merken.
Tolle Bearbeitung und schnelle Lieferung
Wat een assortiment aan producten.. En dikwijls veel goedkoper als in de winkel en andere websites.. Heel tevreden over de snelle levering en professionele aanpak naar de klant toe !! Dank jullie wel !! Tevreden klant uit België
Ik koop hier regelmatig.
Altijd correct.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire