Producten zijn goed en zijn goed verpakt en snel geleverd
Es sind gute Angebote, und es wird Schnell geliefert.
Ik bestel vaak bij deze winkel en heb altijd goede ervaringen. Geen verbeterpunten.
Ich bin sehr zufrieden
Alle bisherigen Bestellungen wurden profesionell abgewickelt, vielen kieben Dank dafür.
Der Lieferservice ist so aufgebaut, dass eine schnelle Bestellung und Lieferung möglich ist.
Bei Unstimmigkeiten der Bestellung wird man sofort angerufen,sehr freundliche Mitarbeiter. Man wird gut beraten ,kann ich nur empfehlen.
Snel en zorgvuldig ingepakt flesje ontvangen. Alleen jammer dat er geen bijsluiter bij zit. Contact gehad met klantenservice. Zij blijken die niet te hebben, wordt niet meegeleverd. Vind ik vreemd en misschien een idee om dit bij het product te vermelden. Prijs zelfde als andere winkels.
Heb mijn bestelde producten snel thuis bezorgd gekregen. Zeer tevreden hier mee!
Sehr schnell geliefert.
Ich bin sehr zufrieden. Die Lieferung nach Deutschland ging sehr schnell und die Produkte waren sicher verpackt. Sehr gute Auswahl an Gesundheitsprodukten. Ich bestelle gerne wieder!
Gezondheid aan huis is mijn favoriete leverancier vanwege het grote assortiment en snelle levering.
Mijn ervaring was helaas niet positief daar ik het artikel niet mocht ruilen omdat ik het artikel had bekeken! Wil toch zien wat er in het doosje zit?? Dus voor nu even niet positief over de website
Alles werd goed uitgelegd op mijn vraagstelling
Duidelijke website, en vriendelijke klantenservice. Tevens was ik erg tevreden over de snelle verzending.
Tolle Nahrungsergänzungsmittel und schnelle Lieferung. Herzlichen Dank!!!!
Klopt altijd en snel bezorgd
Altijd vlot en in orde
Alles bestens, vielen Dank.
De capsules laten me vrijer ademhalen.Mijn altijd verstopte neus is ook meer open.Ik kan het iedereen aanraden.Mijn bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd.
Ik vind het fijn dat er meerdere producten verkrijgbaar zijn die ik regelmatig bestel.
Voor mij is dit de beste webshop voor voedingssupplementen, verzorgingsproducten en thuismedicatie op natuurlijke basis. Alle merken die ik graag gebruik hebben zij in het assortiment. Heel erg fijn!
Ik heb goede ervaringen met jullie! Jullie zendingen komen altijd op tijd aan!
Fijn winkel met ruim assortiment. Bij vragen via email een snelle reactie.
Deze crème helpt goed tegen psoriasis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire