Die Produkte werden schnell und zuverlässig geliefert und der Preis ist günstig. Bin sehr zufrieden.
Goede keuze
Mijn bestelling werd snel en met zorg behandeld en ik werd goed geïnformeerd over afleveringsdatum.
Snelle correcte levering
Habe jetzt das zweite mal bestellt und alles tip top immer wieder Daumen hoch super Leistung super Team
ik ben zeer tevreden over de bestellingen die ik al zeker ruim 30 heb gedaan. het is altijd goed, ik heb er voor de rest geen woorden voor!!! mevr. v.. d. Togt.
Gut verpackt, schnell geliefert, super Produkt
Snelle en verzorgde levering
Erste Erfahrung sehr gut
Met regelmaat bestel ik hier supplementen en telkens naar volle tevredenheid. Snelle en vlekkeloze levering en volop keuze uit goede producten. Aanrader wat mij betreft.
Goed . Bestelling was de volgende dag al in huis . Top
Top Qualität, schnelle Lieferung, gut verpackt
Déjà plusieurs commandes et toujours aussi satisfaite
Alles wieder perfekt
Wszystko O.K.
Had jeuk door galbulten. Je smeert de zalf erop en de jeuk gaat weg.
Zuverlässige schnelle Lieferung, tolle Artikel, perfekte Qualität und gute Preise, besser geht's nicht!
Die Bestellung ging reibungslos über Kreditkarte. Die Lieferzeit war normal lang. Das Produkt kam in einer passenden Verpackung.
Beste probiotica die k tot nu toe heb gebruikt
Schnelle zuverlässige Bearbeitung und Lieferung.
Ik heb bij Gezondheid aan huis een bestelling geplaatst en enkele dagen erna was alles correct geleverd in perfecte staat.Ik ben uiterst tevreden met Gezondheid aan huis en zal nog producten bestellen
Sehr schneller Versand
Bestelling is makkelijk in te vullen. Snel bevestiging van bestelling en snelle verzending. Helemaal prima
Super schnelle Lueferung
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire