Wie immer alles bestens, Dankeschön
Bedrijf doet wat het beloofd. Prima service
Klantenservice prima. Als een produkt op voorraad is wordt er snel bezorgd. Maar veel produkten minimaal op voorraad (1 of 2 stuks). Veel produkten hebben dan een wat langere levertijd. Teveel produkten hebben een echt langere levertijd. Daardoor lukt het mij niet om alles te bestellen en moet ik ook nog gebruik maken van andere webshop, dat levert meer verzendkosten op (die zijn echt hoog) en veel extra dozen,
Superschnelle Lieferung. Top Qualität perfekte komunikation
Product wat ik zocht was aanwezig. Ik kon hem meteen bestellen. Goede communicatie via mail mbt bestellen en leveren. Product keurig verpakt en snel geleverd
Ganz nette Verkäufer, schnelle Lieferung
Kwaliteit en snel geleverd. En zeker dat het bij jou wordt geleverd want je moet er voor aftekenen. Vind ik wel goed.
Die Artikel wurden schnell versandt und die Lieferung erfolgte in einer optimalen Verpackung. Vielen Dank dafür!
Gekocht voor iemand met een tumor in de darmen. Het inmasseren werkt uitstekend en verzacht de pijn enorm. Het geeft haar een enorme verlichting. Ze masseert zich 2-maal daags in. Na het douchen en voor het naar bed gaan. Doordat het haar enigszins verlichting geeft ben ik zeer tevreden met het product.
Vlot bezorgd.
the product is very good and i do recommend it to all. thank you.
Ich bin rundherum zufrieden ! Danke , für die schnelle Lieferung ! MfG Elke Schmidt
Snel en perfect nooit problemen
letzte Bestellung hat etwas länger gedauert sonst alles gut
Sehr zufrieden
Het product is super fijn. Levering duurde echter 4 dagen.
Perfekt!
Faire Preise, schnelle Lieferung, keine Probleme immer wieder gerne.
Handig te bestellen. Snelle levering! Top eigelijk.
Prima product tegen een redelijke prijs
prima producten, goede service
Huid heel mooi prima zalf
Ich bestelle immer wieder Produkte die es in DE viel Teure wären. Auch bei der Zustellung, werden meine Sonderwünsche umgesetzt.
Super Produkte. Schnelle Lieferung
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire