Ik raad zeker gezondheidaanhuis.nl aan met hun grote assortiment
Bisher liefen alle Bestellungen schnell und unkompliziert ab :)
Goed en vlot geleverd
Es war eine Online Bestellung. Alles super flott
Al jaren bestel ik bij gezondheid aan huis en dat zal ik nog jaren blijven doen.
Ich möchte mich rechtherzlich bei Ihnen bedanken für den schnellen Versand,ich würde gerne wieder bei ihnen bestellen, danke schön
Großes Sortiment, einfache Bestellung, schnelle LIeferung!
Leider habe ich die Bestellung mit Nummer 1423061 nicht erhalten. Hermes hat mir zwar eine e-mail geschrieben das ich nicht anzutreffen war obwohl jemand zuhause war und jetzt habe ich bescheid bekommen das Paket wurde zurückgesendet!
Sehr geehrter Herr Andreas Schrem, vielen Dank für Ihre Bewertung. Sie haben sich an unseren Kundenservice gewandt. Ihr Paket wurde an eine Abholstation geliefert und nicht innerhalb von 7 Tagen abgeholt. Daher wurde es an uns zurückgesandt. Wir senden Ihnen Ihre Bestellung selbstverständlich kostenlos erneut zu. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Mijn kwaliteitsproduct is te snel aangekomen.
Breed assortiment en deskundig advies
Habe schon oft dort bestellt und es war sehr gut und schnell wurde geliefert
Sehr schnell und kompetent
War von der online-Bestellung wirklich alles perfekt. Danke, gerne wieder
Bestelde producten zijn correct, goed verpakt en snel geleverd. De keuze bij de webshop is enorm gevarieerd !
Auf Anfragen per Mail wird sogleich geantwortet.
Over de Synofit die ik al lang gebruik ben ik heel content. De collageenstickx gebruik ik nog maar pas maar hoop dat die ook hun werk doen.
Groot assortiment, snel geleverd, goed verpakt, reëel geprijsd
Alles was op tijd en compleet binnen.
Snelle en correcte afhandeling van online bestellingen
Ich bekomme immer was ich möchte, die Lieferung ist immer recht schnell bei mir.
De zalf helpt bij droge plekjes en uitslag
Jaren geleden werd ernstige artrose in mijn onderrug vastgesteld. Ik ben toen groenlipmossel gaan gebruiken. Daardoor ben ik pijnvrij. Ik heb het een poosje laten staan omdat ik mij liet verleiden door de reclame voor Vitae Pro. Het gevolg was dat ik weer pijn kreeg. Daarna heb ik de Vitae Pro laten staan en ben weer gestart met groenlipmossel. Na enige tijd was ik weer pijnvrij. Voor mij is het duidelijk: zo lang ik leef blijf ik groenlipmossel gebruiken! Ik ben nu 70 en hoop nog heel lang.
nadat ik een dubbele bestelling meldde, werd dit onmiddellijk rechtgezet en het geld correct terug betaald.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire