Na bestelling snel geleverd.
Solgarliquid b12 helpt tegen vermoeidheid. Het is vloeibaar werkt direcht.
Alles okay
Gezondheid aan huis heeft een uitgebreid gamma aan producten en heeft als motto 'laat het ons weten als u iets mist in ons assortiment'. Dit vind ik een hele fijne gedachte, dat je bij hen terecht kan mocht je iets niet kunnen vinden. Dit in tegenstelling tot de tijdsgeest, waar als er iets niet onmiddellijk verkocht raakt het uit de rekken genomen wordt. Iedere bestelling die ik hier plaatste was naar wens, nooit iets op aan te merken. Top service.
Goede ervaring
rode gist rijst en knoflook elvitum werkt fantastisch. De rode gist rijst met co-enzym Q10 tegen de cholesterol en de knoflook AGB 10+ geurloos tegen te hoge bloeddruk. Zeer tevreden over!
Heel goede service
Wie immer perfekt gelaufen
Zie boven.
De voorgeschreven artikelen welke werden geadviseerd door de oogarts, waren bij diverse apotheken niet te verkrijgen. Toen op internet gezocht en kwamen uw bedrijf tegen, met een uitvoerige beschrijving van de gewenste artikelen en dat ook nog tegen lage prijzen en een snelle levering
Uitstekende ervaring. Suggestie voor mensen met visuele beperking: Mail beter leesbaar maken met dikkere en donkerder letters
Einfach alles bestens.
Der Versand ist super schnell
Norisi gauti daugiau naujienų
Second order from the company. Ordered late afternoon and received superfast response with shipping details. Tracking follow-up perfect and received shipment in perfect condition.
Goede website goede servic
Es hat alles super geklappt. Die Ware kam viel schneller als erwartet an. 5 Sterne dafür !
Alles naar wens
Prettig bedrijf, altijd correct en vriendelijk
Bij mijn weten is voor ontvangst van geneesmiddelen een handtekening van de klant nodig. Pakket is gestand en neergelegd in een algemene ruimte binnen het appartementencomplex. Er is bij mij niet aangebeld en ik heb niets ondertekend.
Zoals inmiddels gewend van Gezondheid aan Huis weer een snelle en correcte levering van bestelde producten.
Zeer ruim assortiment. Goede kwaliteitsproducten. zeer snelle levering goede communicatie.
Ik ben tevreden !!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire