Sehr schnell geliefert. Vielen Dank
Kann man immer empfehlen
een snelle en correcte afhandeling en levering
Super schneller Versand, Top Preis
Schnelle Lieferung, tolles Produkt
Enkel wat problemen met de bedeler en de bezorging door Post.nl in onze gemeente niet werd afgeleverd, waardoor mijn pakketje maar gewoon terug naar de afzender werd verzonden. Toen ik naar de klantendienst belde werd ik door Annette vriendelijk verder geholpen en een 2 dagen nadien was het terecht niet op een afhaalpunt maar op mijn thuisadres, waarvoor dank.
Tolles Preis-Leistungsverhätnis. Immer wieder!
Super, schnell Lieferung und sehr gut verpackt. Danke
Schnelle Lieferung! Artikel wie beschrieben! Preis-Leistung top!
Snelle levering(zelfs tijdens Black friday week), glazen potten waren goed beschermd en verpakt in extra stevige doos.
Wat een ruime keuze aan producten helemaal mijn webshop. Snelle en heel zorgvuldige verzending. Heel tevreden al enkele jaren vaste klant.
schnelle Lieferung, hohe Wirksamkeit
tevreden
Geweldige ervaring en snelle levering, bedankt!
Bestelle gerne und alles kommt immer sehr schnell.
Jammer dat de rekening alleen digitaal verstuurd word , wij hadden deze graag op papier meegestuurd. Nog tel. Contact gehad maar dat ging niet meer jammer
Hat alles super funktioniert. Von Bestellung über Bezahlung bis zur Lieferung. Jeder Zeit wieder
Snel verzonden
Ich bin sehr zufrieden
Fijn telefonisch geholpen door een medewerker.
Alles gaat naar wens
Ik bestel regelmatig en ik ben heel tevreden over het aanbod en de goede klantenservice.
snelle levering, goed middel
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!