Sehr preiswert und schnelle Lieferung
Terwijl het kantoor al gesloten was, werd ik toch nog binnen gelaten om mijn bestelling op te halen
Wij zijn tevreden over de producten en de vlotte levering van de gedane bestelling
Würde wieder von hier bestellen.
ben zeer tevreden van de werking en de producten
Snelle levering zoals altijd.
Mijn producten altijd op voorraad en snelle levering!
Prijs goed, verzending...all I needed
Dit was mijn eerste contact met Gezondheid aan Huis. Ik was onder de indruk van de ruime keus die werd aangeboden. Bestellen van producten ging snel en makkelijk. Een vraag werd snel en kundig beantwoord. En ik had de producten sen in huis!
I asked to send my shipment to my residence but due to issues with the front desk, my package was not accepted however once the package was returned to them, their costumer service reach out to me and I ask to ship my package to my workplace instead. The Costumer service staff was very helpful courtesy and polite. After 3 days I received my package in good order. Thanks for the good service.
Immer gerne wieder!
Heel goede ervaring met dit bedrijf!
ik heb Psoriassis wat gepaart gaat met veel jeuk ! Alles geprobeerd verschillende medicijnen van de Dermatoloog gehad maar niets hielp , tot dat ik iets las over SORION creme ! Gebruik het nu al jaren en de Dermatoloog vond het een prima middel , ik hoef niet meer bij haar terug te komen !
vlotte levering van de juiste producten tegen een scherpe prijs! kan niet beter!
Sehr gut und kompetent.
Is de enige winkel waar ik Hepatodoron van Weleda nog kan kopen
Fijne webshop bestel hier al jaren
Altijd dik voor elkaar
bisher gab es keine Beanstandungen
Ein guter Preis für dieses Produkt und ein schneller Versand danke gerne wieder Mfg. Horst Lichtner
Sehr schnelle Lieferung und toller Preis! Absolut empfehlenswert.
Redelijk snel geleverd
Ik bestel sinds een tijdje bij Gezondheidaanhuis.nl en ben steeds weer tevreden. Ze hebben een uitgebreid assortiment met betrouwbare merken. Wat ik vooral erg fijn vind, is de snelle levering. Vaak heb ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve gezondheidsproducten.
Medikament schnell zugestellt
Ich habe eine umfassende Information pber die Bestellung und Lieferung bekomen.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!