Bin sehr zufrieden
Eerst proefverpakking aangevraagd het was voor mij al weer een tijdje geleden dat ik dit product gebruikte. Tot mijn verbazing kreeg ik een dag later mail dat ik vergeten was iets aan te vinken en dat ik voor de proefverpakking mijn geld terug gestort kreeg en zo ging het ook . Dus zeer attent en klantvriendelijk. Inmiddels grote tube besteld. Vriendelijk groet J.Maasdam
Voor de tweede keer iets besteld. Alles naar wens.
Snelle levering, keurige afhandeling, service perfect. Product perfect, heel blij als klant!
Echt super
Super Produkte und sehr schnelle Lieferung.
Duidelijke omschrijvingen en toelichtingen op de website + vlotte en correcte afhandeling en levering
Tevreden !!
Snelle reactie, keurige verpakking, kan niet beter
Schnelle Lieferung, guter Ablauf bei der Bestellung und Bezahlung
Super günstige Ware - so günstig bekommt man die Lutschtabletten nirgendwo in Deutschland! Schnelle Lieferung mit Hermes innerhalb Deutschlands. Sehr zu empfehlen.
Easy accessible website, vast array of products and very fast Delivery.
bei den ersten beiden Bestellungen war leider ein Transportschaden wurde jedoch sofort ersetzt. Nun werden die Dosen immer vor dem Versand zusätzlich gesichert. Keine weiteren Transportschäden mehr. Kann diese Firma zu 100% weiterempfehlen.
Als je iets bestelt, is heel snel en keurig verpakt in huis.
De aankoop gaat snel alles is duidelijk. Dat is precies wat ik nodig heb
Vaak via webshop besteld Soms zelfde dag ophalen in winkel in de buurt Soms langer wachten wanneer het niet op voorraad is
De levering van mijn bestelling volgde heel snel, binnen een paar dagen. Ik ben ook heel tevreden over de verzendingsinformatie en de produkten zelf. Top service!
Amazing
Altijd correct
Geweldige producten en snelle levering
Zeer goed! Goede service en snel afgehandeld.
Super winkel, snel en betrowbaar merken.
altijd goed produkt
Sehr gerne immer wieder...
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!