Betrouwbare en snelle levering daar houd ik van
Wat je besteld wordt snel bezorgd. Is een artikel toch niet voorradig, dan krijg je snel een persoonlijk bericht van de klantenservice. Ook als het lijkt dat je wellicht teveel van iets hebt besteld. Erg fijn bedrijf!
Sehr gute Ware, habe ich schon sehr oft bei euch bestellt!
Bestellen & afrekenen ging vlot, verzending eveneens. Graag zou ik nog wel de optie willen hebben om het pakket niet bij mij thuis maar op een winkellocatie te laten bezorgen. Ik kon namelijk niet bepalen wie de vervoerder in Spanje was. Verders erg tevreden.
Umkopierte Bestellung im Shop Schnelle und pünktliche Lieferung
Sehr guter Service, leider keine sehr große Auswahl mit den von mir gesuchten Wirkstoffen.
Einfache Bestellung. Bezahlung über PayPal möglich. Sehr schnelle Lieferung. Gute Kommunikation.
Gezondheid aan huis heeft het grootste assortiment van alle drogisten. Als ik iets nergens kan vinden, dan hebben zij het wel! Snelle bezorging en alles verder prima. Geen overbodig grote dozen etc. Top!
Betrouwbaar
I have ordered a few times from Gezondheid, they always have something the others don’t have, check their inventories. Always ship the second day of order. Very reliable, One of top sellers in NL.
De crème werkt direct zacht voor de huid
Overzichtelijke website. Snel besteld en geleverd!
Günstiger Preis
Vlugge en correcte levering.
Bestelde werd snel en correct verpakt geleverd
Die Bestellung war Problemlos, die Lieferung schnell, das Produkt hat eine sehr gut Qualität
Gute und schnelle Lieferung
bin immer wieder vom Preis und dem ganzen Service Begeistert
Geweldig goed en snel wat een service top
12 mails voor 1 bestelling en een week wachten… Wel goede producten
Beste Nele, Dank voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten. We begrijpen dat het veel e-mails kunnen lijken. Dit zijn automatische updates over uw bestelling, verzending en de review-uitnodiging, zodat klanten goed op de hoogte blijven. Uw bestelling is op dezelfde dag verzonden als waarop wij uw betaling hebben ontvangen. Helaas heeft de levering naar België deze keer langer geduurd dan we normaal gewend zijn. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Breed assortiment, snelle levering en goede communicatie.
Lieferung und Preis top
Ik bestel vaak ongeveer dezelfde range aan producten. Het is prettig om te zien dat die producten een constante kwaliteit hebben, en door de jaren heen altijd zeer snel geleverd worden.
mijn bestelling altijd in orde.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!