Gebruiksvriendelijk webshop, snelle levering
Goed spul snelle levering
Vielen Dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zie hierboven. Mogelijke verbetering is dat de website op een iPad op telefoon formaat weergegeven wordt.
Tutto bene.
Sehr zufrieden mit dem Produkt
Betrouwbaar, snel, transparant en veelzijdig!
Door bepaalde medicijnen krijg ik een pijnlijke mond met blaren door Biocidin LSF te gebruiken voelt het veel beter in mijn mond.
De bestelling komt steeds heel vlug toe. Binnen de 2 werkdagen. Je krijgt ook direct antwoord op een vraag. Heel betrouwbaar.
Very good company!! A perfect service and always pleasant with me ! I am completly satisfied ! !!
De thee wordt zo direct mogelijk geleverd. Jammer dat er een restrictie op het aantal zat.
Beste N Kool, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden over ons bent. Mocht u andere aantallen willen bestellen dan kunt u het beste even telefonisch (0318648989) of per email ([email protected]) contact opnemen, dan kunnen wij samen met u kijken wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Vlotte afhandeling, correcte behandeling en professionele raad.
Ik bestelde twee keer Mannavital-supplementen aan een veel betere prijs dan op andere webshops. Alles werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en exact zoals besteld. Aanrader!
Biocidin is a very good product treating Sibo. Recommended for intestinal problems in general, it's good for your microbiome as well.
Mijn buurvrouw is altijd thuis en het pakje was niet bezorgd en omdat ik een weekje weg was moest ik terugkomen, omdat het anders teruggestuurd zou worden. Dat was vervelend. Ik hoopte dat het nog net op tijd bezorgd zou worden
goed en snel
Het is eenvoudig om vitamines te bestellen en ze worden erg snel geleverd! Heel tevreden!
Heel tevreden met de snelle levering en de producten
Snelle levering tegen goede prijzen
Have not received my package since 02-06-2025. Don’t know why!!!
Dear Esther Ofori, We are sorry that the delivery of your package is taking longer than you are used to from us. In consultation with you, we have opened a case with PostNL. Because this is taking longer than usual, we have sent you a new shipment free of charge. We hope that we have served you well with this. Kind regards, Team Gezondheid aan huis
Ik kom hier al jaren en met reden. Iedere keer een goede ervaring.
Ik heb voor de eerste keer besteld op deze site op aanraden van mijn osteopaat. Ik ben zeer tevreden over de vlotte service! Ook het product ziet er zeer clean uit. Ik bestelde de foliumzuur van sanacare. Ik zal zeker nog bestellen.
Goede producten voor een goede prijs.
Ik ben zeer tevreden over de supplementen van pro-vital, voor de snelle en goede service bestel ik ze via gezondheidaanhuis.nl
Heel tevreden
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!