De levering is altijd snel en correct. De producten zijn van goede kwaliteit. En als je een vraag stelt dan reageren ze snel en klantvriendelijk.
Sehr guter Service Super Preis Schnelle Lieferung Bin rundum zufrieden
Bestellseite ist sehr gut aufgebaut. Es macht Bock zu bestellen und man findet immer schnell und einfach was man braucht. Lieferkosten gibt es fast nie und die Ware wird zugig zugestellt. Es hat alles immer perfekt geklappt.
Hartelijk dank , was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb.Alles is vlug en vlot verlopen. Ga dit zeker doorgeven aan mijn vrienden en familie
Guter und schneller Versand!!! Klappt alles ohne Probleme!!!
Bij vragen wordt er meegedacht. Aandacht voor de klant. Goede producten tegen een redelijke prijs. Geen bezorgkosten boven 45 euro.
Eén van mijn bestelde producten was niet voorradig. Ik kreeg een vriendelijke mail om me de keuze te geven: bestelling annuleren of laten nazenden. Die laatste optie is heel snel uitgevoerd. Dankuwel
Alles wurde wie bestellt schnell geliefert. Da der Shop nicht alle Medikamente anbietet, die ich benötige, habe ich einen halben Stern abgezogen
Mijn ervaring tot nu toe is dat de producten na bestellen heel snel verzonden worden en vaak de volgende dag al in huis zijn. Super fijn!
Wie bisher immer: zügig und korrekt geliefert. Vielen Dank!
Alles gebeurt heel snel na bestelling, nooit geen problemen! Wat moet een mens meer hebben!
Goede prijs, snelle bezorging
The product came quickly and the information was clear.
'k Ben zeer tevreden over mijn bestelling en levering. Ik zal in de toekomst bij jullie nog bestellingen doen.
Het uitgebreide sortiment, de kwaliteit van de producten en snelle service wekken vertrouwen
Sehr schnelle Lieferung
Bestelling geplaatst, perfecte opvolging, erg tevreden van de service.
Goed werkende website, afrekening en levering
Profis
Gute Preise, tolle Produkte, schnelle Lieferung, sicher verpackt. Vielen Dank!
Snelle en betrouwbare service
Betrouwbaar, ik bestel hier al jaren. Ik heb soms best pillen of poeders nodig die lang niet overal te koop zijn. Assortiment is veelzijdig
Duidelijke website met goede producten en eerlijke prijzen
schnelle Lieferung, alles komplett.
Snelle en correcte levering.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!