Levert optijd
alles gut
Ik ben erg tevreden met de gekochte producten, zink en marine collageen. Ze werden op tijd, in goede staat en goed verpakt geleverd. Ze leveren me heel goede resultaten op.
Er hat die Produkte gut verpackt und in Rekordzeit erhalten!
Very positive
Heb reeds vele bestellingen bij u gedaan en ik ben nog steeds tevreden over de snelle en betrouwbare levering.
altijd ok
Mijn bestelling werd heel snel geleverd dank
Ben heeeel tevreden, van de vlotte service!
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung der Bestellung. Vielen Dank.
Rappe levering en goede service. Zat een kaartje bij waar je blij van wordt!
Koop al jaren bij gezondheid aan huis. Groot assortiment en alles wordt altijd keurig bezorgd.
Geen opmerkingen
Perfect, prima hulp per telefoon en razendsnelle bezorging, ook hier in Frankrijk!
Habe beides bestellt und konnte PayPal nicht auswählen. Also wollte ich später es wieder versuchen. Es wurde Kontakt aufgenommen und ich konnte es überweisen. Ich wurde auch sofort informiert, als die Überweisung angekommen ist und die Ware versendet. Das war einfach super !
Zijn niet overal te vinden, maar hier wel! Erg tevreden over de Exendo producten.
Producten zijn gemakkelijk te vinden op de website, en snelle levering. Het enige nadeel vind ik dat ik producten krijg met een productiedatum van twee jaar geleden. Ondanks dat het product nog wel een jaar houdbaar is, vind ik dat mindere service.
Beste Marsha, Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering. Wij begrijpen dat het ontvangen van een product met een oudere productiedatum vragen kan oproepen. Wij leveren echter uitsluitend producten die binnen de door de fabrikant vastgestelde houdbaarheidsdatum vallen en dus nog volledig geschikt zijn voor gebruik. De productiedatum zegt daarbij niet altijd iets over de kwaliteit of werkzaamheid van het product. Desondanks begrijpen wij uw opmerking en nemen wij deze feedback mee. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De producten die ik nodig had waren hier het goedkoopst. De producten werden de eerstvolgende werkdag verzonden, zoals beloofd, en de dag erna netjes afgeleverd. Alles was zorgvuldig verpakt met voldoende bescherming.
Service, Lieferzeit und Lieferung ware super!
Produkte sind sehr gut, schnelle Lieferung und ausgezeichnete Kundenservice!
na de bestelling geplaatst te hebben, en ik deze in ede bij gezondheid aan huis zou afhalen, als het gereed was, zag ik onderweg(als passagier) dat het al klaar stond en ik het op de heenweg naar mijn doel meekon nemen.
Quick delivery
Immer TopcService. Lieferung innerhalb von 2 Tagen. Sehr zu empfehlen
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!