Snelle levering, netjes verpakt. Via mail op de hoogte gehouden van verzendproces
Alles hat super geklappt. Gerne wieder.
Heb een fijne ervaring, wordt op tijd geleverd ook,
Nichts zu meckern, das passt alles, danke
Schnelle Lieferung
Is een zeer goed product, ik heb kniepijn en als ik het neem is het zoveel beter. Niet genezen want mijn knie is versleten, zal oktober een nieuwe laten steken maar zal het zeker verder gebruiken.
Alles bestens, empfehlenswert
Ich hatte noch nie ein Problem und werde weiterhin sehr gerne Produkte bei Ihnen kaufen.
Super snelle levering. Dank u wel
Bisher war ich sehr zufrieden!
Schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Ich bin sehr zufrieden und werde hier immer wieder bestellen.
Snelle levering Goed overzicht op website
Sehr schnelle Lieferung. Top Qualität und unschlagbare Preisen. Kann ich bestens empfehlen.
Zu empfehlen
Kompetent und schnelle Lieferung
Prettig! Goed geholpen met een assistente aan de telefoon. Goed gedaan!
Gerne wieder
Gut , dass man alles auf Deutsch lesen kann sonst hätte ich Probleme beim aussuchen und bestellen gehabt Sehr guter Preis !
Absolute Blitzlieferung - Vielen Dank
S.O.Gerne wieder! LG aus Köln
Immer gerne wieder
Die Abwicklung meiner Bestellung verlief problemlos und schnell, auch aus den Niederlanden. Danke!
Gute Preise und schneller Versand - gerne wieder!
In alles word je behandeld als een klant waardoor soepel een totale tevredenheid ontstaat.
Duidelijk, correct, bestelling per mail gaat zonder problemen en een snelle levering
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!