Völlig unkompliziert, einfach zu bestellen. Lieferung erfolgte schnell. Bin sehr zufrieden.
Gezondheidaanhuis has good price/quality ratio for their products. They have a vast collection and choice of natural and organic products and medicines. It is clear how many days a product will take to deliver so you have no surprises.
Snelle correcte levering
Producten waren keurig verpakt en snel geleverd! Een aanrader.
Omdat de chauffeurs van Post -NL hun werk niet goed doen heb ik lang moeten wachten op mijn pakje. Maar ik ben wel tevereden over gezondheid aan huis.
Goed, zoals steeds
1 van de producten voldoet niet, maar aan de levering niks op aan te merken!
Snelle levering maar doordat PostNL op eigen initiatief het pakje elders had afgeleverd waar ik dagenlang niet terecht kon ivm zomaar gesloten, kon ik i.i.g. wel goed contact via de mail krijgen met uw bedrijf en dat voelde goed
Mijn ervaring is prima omdat de producten goed zijn, netjes geordend staan op de website. Het bestelproces is niet moeilijk en er wordt snel geleverd.
Snelle levering en goede service.
Super Produkt, schnelle Lieferung
Items snel bezorgd en zoals omschreven
Bestellt und kam alles ohne Probleme sehr pünktlich an
Makkelijk betellen , goede producten en afhalen bij jullie
Supplementen zijn van goede kwaliteit merk zeker verschil
Goede producten, verzending altijd adequaat en op tijd in huis !
Ook mijn laatste bestelling is stipt verzorgd zoals altijd. En ik kan het weten want dit was mijn 37e bestelling! En deze keer werkte de betaalknop niet goed, maar een telefoontje naar de zaak en het euvel werd prompt verholpen.
umfangreiche Auswahl
Gewoon goed,correct,steeds vlug geleverd.
!!!
Bestellen en ontvangen: gaat erg goed
Alles bestens, wie gewohnt.
Zeer ruim assortiment en vlotte bezorging van bestelde goederen.
Ruim aanbod en snelle levering. Doorgaans wel hogere prijs dan elders.
Vielen Dank für die schnelle Lieferung
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!