Bestelling geplaatst, zeer snel de bevestiging ontvangen voor afhalen . En het afhalen in Ede ging perfect en vriendelijk geholpen. Eigenlijk in een woord ...Top!!
Snelle levering, goede kwaliteit
Schnelle Lieferung, Super Service.Perfekt
1e keer dat we een bestelling hadden gedaan en super ervaring. Veel keus en prima prijstelling, zeker niet de duurste. Prima ervaring en komt zeker een vervolg.
Altijd snel and safe good product Dank u voir iedereen
Heel snelle levering, goede service, goed bereikbaar.
Over het resultaat van de aangekochte producten kan ik nog niet oordelen. Maar mijn artikelen kwamen aan in erbarmelijke staat! Een geblutste fles die ik niet rechtop kan zetten...
Sehr gut und schnell angekommen. Dankeschön
Top product, heel erg tevreden hoe mooi alles geneest
Makkelijk bestellen. Goedkoper dan via de webshop van het merk zelf. Snelle levering.
geen enkel probleem
Op tijd geleverd en goed ingepakt!
Schnelle Lieferung, einfache Bestellung und alles problemlos angekommen. Sehr zufrieden.
Omdat ik conventionele medicatie slecht verdraag, heb ik nood aan een meer holistische of homeopatische aanpak. De producten die ik goed verdraag vind ik niet in België, maar wel via deze webshop. De producten zijn makkelijk te vinden via de search bar, en de producten komen snel tot in Vlaanderen.
Website is helder en producten worden makkelijk geleverd. Bestellingen worden snel geleverd.
Groot assortiment, goede uitleg, snel en netjes bezorgd. Vertrouwd adresje voor mijn supplementen.
Prima en fijne online drogist. Betrouwbaar, snelle levering, vriendelijke kundige telefonistes en voor specifiekere zaken is er een specialist in huis voor advies! Prijzen mogen natuurlijk altijd lager.
Goede service en snelle levering!
Snelle levering.
ik ben en blijf trouwe klant !
altijd tevreden
Veel verschillende producten en breed aanbod, persoonlijk contact bij vragen en snelle levering.
Perfekt!!!!!
Good
Lt03 is echt heel goed
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!