Uitgebreid assortiment
Een goede, snelle service en ontvangst
Ik besteld altijd zonder problemes mijne vitamines, goed bediend, fijne service,snel levering. Ik ben tevreden.
Unkompliziert, schnell, ich bin sehr zufrieden
Blij want ik kan hier altijd zo snel terecht en m’n spulletjes afhalen!
Omdat het assortiment zéér uitgebreid is vind ik alles op 1 plek wat zeer handig is. Bovendien is de levering snel en correct.
Bestel hier al jaren, dit keer 2 soorten supplementen van het merk EO Puur, zonder slechte E nummers! Bevalt heel goed.
satisfied with quick delivery, prompt response and nice products
Zum ersten Mal bestellt, günstig und ohne Probleme geliefert.
Vorige keer heb ik geen kortingscoupon gekregen na mijn beoordeling, vind ik niet netjes
Beste mevrouw van de Waart-Burm, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u eigenlijk over alle punten zo tevreden met/over ons bent. In uw bericht geeft u aan geen kortingscoupon te hebben ontvangen bij uw vorige review. In uw account zie ik dat wij die review helaas ook nooit hebben ontvangen. Als het goed is heeft u momenteel weer een nieuwe kortingscode in uw account, wij wensen u veel plezier bij het gebruik daarvan! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Altijd correct en altijd op tijd is de bezorging.
Heel snel bezorg, bij de deur, moest niet gaan afhalen.
Super bin zufrieden habe öfters bestellt sehr sehr zufrieden danke
Klappt immer alles, Top!
Perfect, niets aan toe te voegen.
tevreden
Het is echt vandaag besteld morgen in huis.
Van bestelling tot levering voel je dat alles met aandacht gebeurt: een mooi aanbod, zorgvuldig verpakte producten en een vlotte service die vertrouwen uitstraalt.
Schnelle unkomplizierte Lieferung
Beste, Wat heeft mijn voeding ondertussen aan blootgesteld, kan ik dan nog op een kwalitatieve manier die gebruiken???. Hopelijk tot snel!
Beste Lucien Vanden Dries, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat er iets mis is gegaan bij de bezorging van uw pakket! U heeft contact gehad met onze klantenservice en wij hebben u kosteloos een nieuw pakket toegestuurd, die u hopelijk wel gelijk in goede orde mag ontvangen. Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst, Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Es bestand für ein Medikament dringender Bedarf. Ich bestellte Freitags noch vor 13 Uhr - und samstags wurde es binnen eines Tages geliefert. Sensationell schnelle Lieferung, und dies noch aus einem Nachbarland. Vielen Dank Alexander Rohe
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben met de manier waarop de bestelling, communicatie en aflevering is verlopen. Veel dank voor deze aangename ervaring!
snelle en correcte levering!
duidelijke website, makkelijk te bestellen, betrouwbaar
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!