Webwinkel heeft een zeer groot assortiment met bij ieder product een uitgebreide omschrijving. Bestellen gaat eenvoudig. Levering is snel en producten zijn goed verpakt.
Aardige mensen allen gedoe met hoe vaak heren code krijgt van 2.50 ik stuur 3 keerden goede review op 3 apparte inzendingen van gezondheid aan huis en krijgen keer2.50 word verteld ja is een keer in6wejen dat u dat krijgt of lig aan software worden veranderd heel verhaal maar erg onduidelijk en niet goedverklaarbaar toch . Ik vind dit niks gaat mijn niet om 2.50 maar dit werk niet zo toch
Steeds een goede snelle levering
Schnelle Lieferung, gute Verpackung, einfacher Bezahlvorgang
Op tijd en goed geleverde producten!
Ik vindt dit prettig om te gebruiken in plaats van injectie's.
Bei den Bestellungen wurde uns sehr gut geholfen, die Lieferung kam Pünktlich an. Danke ..
Heb al vele bestellingen bij u geplaatst en heb nog geen reden gehad ergens over te klagen. Ik vind u een prima betrouwbaar bedrijf.
Prima site .Goed verpakt. 1 artikel had ik meer inhoud verwacht.
De bestelling ging snel, De levering en de communicatie waren meer dan goed! Uitstekend zelfs
Al meerdere keren besteld en altijd goed
S.o.
ik koop hier vaker
Het duurde wel een tijdje voordat mijn bestelling bevestigd werd, waardoor ik begon te twijfelen of de website wel valide is. Deze twijfel bleek ongegrond gelukkig.
Ik had laatst weer multivitaminen en zoethoutwortel extract besteld via gezondheidaanhuis. Het zoethoutwortelextract helpt een beetje tegen onverklaarbare krampen en pijn in de spijsvertering.
Schnelle Lieferung. Gute Kommunikation
Bestellabwicklung und Lieferung sind perfekt.
Alles super!
Perfecte afhandeling en levering
Sehr einfache Bestellung, Schnelle Lieferung Nur zu Empfehlen DANKE
Schnelle Lueferung, sichere Verpackung, immer wieder gerne
Transaction parfaite prix correct et livraison rapide merci
Thej are very nice
Ik merk het verschil als ik het product een keer ben vergeten, dus het werkt goed voor me.
Altijd snelle levering, goede service, mooie producten.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!