Minder jeuk en merkelijke verbetering van de geïrriteerde huid. En dit reeds na enkele malen gebruikt te hebben.
Sehr schnell Abwicklung
Eine meiner bevorzugten Seiten, wenn es um Gesundheitsprodukte geht, schnelle Lieferung, gerne immer wieder!
Makkelijk bestelsysteem, enorme voorraad en snelle levering. Top!
Very good
Ich bekomme meine gewünschten Produkte, Lieferung prima
Ich habe schon persönlich sowie online meine Einkäufe erledigt. Persönliche Beratung war kompetent und super freundlich.
Altijd op voorraad en een snelle levering.
De dag na mijn bestelling had ik de door mij bestelde producten al in huis en dat terwijl ik op Vlieland woon. Super!
Sehr gutes Produkt!
Nachvollziehbarer und transparenter Bestellvorgang. Schnelle Lieferung der bestellten Medikamente. Weiter so!
Fijn telefonisch gesprek met duidelijke uitleg, zonder enige dwang en hele snelle levering na mijn bestelling
was netjes op tijd bezorgd en verpakt. wel jammer dat het maar tot eind 2025 goed blijft.
Gerne wieder
Keurige uitleg over mijn producten en vooral hoe te gebruiken. Een aanrader voor een ieder.
Makkelijk te vinden en zeer rijk assortiment
Sehr schnelle seriöse Abwicklung und sehr schnelle Lieferung. Ich bin begeistert und extrem zufrieden. Kann man nur weiter empfehlen!
Schnelle und problemlos geliefert.
supper snel
Betrouwbare service, groot assortiment en zeer klantvriendelijk!
Geweldige service. Ik had een gratis monster besteld maar de korting code vergeten in te vullen. Was geen probleem heeft ze voor mij gedaan zodat ik het product toch nog gratis mee mocht nemen. Daarnaast een goede uitleg over het product en mijn vragen beantwoord. Vriendelijke vrouw en duidelijk.
Ik woon een deel van het jaar in het buitenland, waar ik veel artikelen gewoon kan kopen. Maar mijn favoriete drogisterijartikelen bestel ik gewoon via mijn vertrouwde webwinkel! Snelle service met realistische verzendkosten.
Gute Preise, schnelle Lieferung - gerne wieder mal.
Schnelle Lieferung, gutes Produkt kann ich nur empfehlen.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!