Heb meerdere malen producten besteld en die zijn steeds naar tevredenheid en goed verpakt afgeleverd. Assortiment is 'gigantisch' dus soms is het even zoeken, maar dan heb je wel waar voor je geld ;-)
Pyralvex ist in derBRD nivcht mehr zu erhlten
Heel goede ervaringen met dit bedrijf: vriendelijke, persoonlijke benadering.
heel keurig bediend. vlug geleverd, bovendien een goedkoop produkt.
Altijd een goede service en een goed levering top
Schnelle Lieferung
Ik bestel hier vaker supplementen. Altijd makkelijk besteld en snel bezorgd zonder problemen.
Mijn ervaring is prima. Ik krijg zelfs raad hoe ik mijn bestellingen prijsbesparend kan bestellen!
Snelle levering. Ik ben heel tevreden. Ik raad deze firma aan!
Je kan het supersnel afhalen
Habe schon öfter hier bestellt, alles bestens von der Bestellung bis hin zur Lieferung alles top.
Ik ben heel tevreden over de aangekochte zalf.
Super Service und schnelle Lieferung
We gebruiken de glucosamine complex pro inmiddels al jaren. Een teken dat het een goede aanvulling is!
Prettige site met goede prijzen, net wat goedkoper dan andere sites en keurig bezorgd
unkomplizierte, schnelle Lieferung
Snelle service!
Ik heb al vaker iets besteld bij Gezondheid aan Huis en elke keer is de levering snel en correct. Prettig dat het bij Karens opgehaald kan worden zodat ik geen verzendkosten heb. Ik vind de webshop duidelijk en mocht ik hier vragen over hebben, of hoe ik een bestelling moet plaatsen bel ik naar de klantenservice waar ik tot nu toe altijd vlot en vriendelijk geholpen wordt door de medewerkers die zo goed mogelijk meedenken. Ik zal hier zeker blijven bestellen.
Ben al jaren klant. Altijd tevreden.
Altijd op tijd in huis
Bevalt prima!
Die Bestellung lief ohne Komplikationen und der Versand war mega schnell. Wollte wieder was bestellen,nur leider gibt es von ihrer Seite Probleme mit der Bezahlung.Habe jetzt zwei Wochen ständig auf die Bestellseite geschaut und musste meine Produkte woanders bestellen,was ich sehr schade finde.
Ik raad iedereen aan om bij jullie te kopen
Altijd snel geleverd en goed verpakt. Goede producten.
Danke!
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!