Probleemloze levering gehad
Geachte Dorine Vanderhaeghe, Hartelijk dank voor uw review. Ik heb direct gecontroleerd wat de status is van uw bestelling en het blijkt dat uw bestelling bij een afhaallocatie ligt. Wij hebben uw bestelling de dag na plaatsing aan u verzonden, en een dag later is het PostNL niet gelukt deze bij u aan te bieden, en daarom hebben zij uw bestelling naar een afhaallocatie gebracht. Ik stuur u per email de gegevens van de afhaallocatie. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Originele beoordeling
Momenteel GEEN goede bestelling !!!!nog steeds niets ontvangen en dit na 1 volledige week !!!
Correcte bestelling en levering
Goede hulpdesk service, snelle levering en producten die zijn werk doen.
Een hele snelle levering
Overzichtelijke site en prima levering en dat telkens weer... proficiat.
Goede producten van hoge kwaliteit en snelle levering!
Dit was mijn eerste contact en ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Gezondheid aan huis. De bestelling werd snel geleverd en de producten waren precies zoals ik had verwacht. De communicatie was duidelijk. Ik ben blij met mijn aankoop en kijk ernaar uit om weer bij jullie te shoppen.
Nach der Bestellung geht alles sehr schnell und unkompliziert. Einfach prima
snelle bezorging , goede verpakking , alles goed verzorgt
Sehr schnelle Lieferung und alles wie bestellt!!!
Prettige website en snelle levering al meerdere keren
Een gamma goeie produkten aan eerlijke prijzen met snelle service. (Bestellingsgeheugen is handig voor volgende bestellingen)
Sehr schnelle Lieferung, ohne Probleme
Mein Bestellung ist schneller geliefert
ik heb mijn bestelling snel ontvangen en alles was correct
Duidelijk. En je wordt op de hoogte gehouden.
Schnelle pünktliche Lieferung
einfacher Bestellvorgang,schnelle Lieferung
gerne wieder
Ik kon het product makkelijk vinden. Bestellen was makkelijk en verzending snel. Bovendien was er geen onnodig veel verpakking gebruikt. Ook fijn.
Top products, found all I need and order regularly. Comparatively good prices, excellent after sales services. I live in Belgium and had an issue with delivery on a couple of occasions but all was arranged very professionally
De leveringen komen altijd goed op tijd
De bestelde producten werden snel en met een lange houdbaarheidsdatum geleverd. De grootte van het doosje was ook afgestemd op de inhoud.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!