Hier hebben ook veel niet gangbare merken zoals bijv. Phytonics. Erg blij met de vlotte levering en prettige klantenservice. Ik bestel graag bij deze webwinkel.
Die Salbe die ich bestellt habe ist sehr gut. Guter Service schnell geliefert.
Zweite Bestellung, alles bestens, immer wieder
good
Altijd in orde met de bestelling en levering
De bestelling is goed aangekomen . Geen klachten
Zeker goed
Prima, bedrijf doet wat het beloofd
Altijd snel op te halen, makkelijk aan te rijden en parkeren
Und top Ware
Es war alles zu meiner Zufriedenheit
Alles ohne Probleme gelaufen
naar tevredenheid geholpen, goed contact na telefonisch contact
Al herhaalde keren besteld bij deze firma. Prima levering en netjes op tijd.
Toller Service,schnelle Lieferung
Die Artikel, die ich bestellt habe, waren deutlich günstiger als bei anderen Händlern und der Kontakt war ausgesprochen freundlich und sehr nett - ich war sehr zufrieden - Danke
Die Bestellung wird super zügig bearbeitet und auf den Weg gebracht. Sendungsverfolgung klappt prima und die Produkte sind für meinen Mann inzwischen lebensnotwendig geworden .
Groot assortiment, altijd goed verzorgd, snel bezorgd.
Wenn die Lieferung als solche geklappt hätte, wäre ich total zufrieden.
Alles bestens
Ben steeds tevreden met de ontvangen producten.
Telkens weer kwalitatief goede producten en snelle levering.
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!