Ich habe bereits zum 2. Mal das Avanz Stevia bestellt. Die Bestellabwicklung ist unkompliziert, die Bezahlung im Webshop so gestaltet, dass jeder eine Möglichkeit findet, das Geld zu transferieren. Der Versand klappt reibungslos und die bestellten Produkte kommen zügig (2-3 Werktage) auch in Deutschland an. Bester Service!!!!! Beste Qualität!!!! Für mich kommt keine andere Niederländische Apotheke infrage :-) Dankeschön <3
Vriendelijke en snelle servicekosten
Wieder super schnelle Lieferung.
Website heel duidelijk met voldoende informatie . Snelle verzending, meestal de volgende dag ontvangst. Doe zo voort!
Superschnelle Lieferung, sehr gute Kommunikation und Produktauswahl.
Schnelle Lieferung
LTO3 is voor mijzelf en mijn kinderen een aangename verrijking op momenten dat het stressniveau stijgt, zeer tevreden
Hat einfach geklappt
Elke keer krijg ik wat ik besteld heb, goed ingepakt en snel bezorgd Extra pluspunt dat ik zowel voor mens als dier kan bestellen te kiezen uit veel goed producten met handige zoekmachine op de website
Gezondheid aan huis heeft een heel breed gamma aan producten. Je bestelling wordt ook snel geleverd.
Correcte en supersnelle levering
Primair levering
Bestelling vlot geleverd
Schnelle Lieferung, Kundenservice schnell und kulant
Snelle en correcte levering, blij dat ik de symphosan nog kan bestellen want in België kan dat niet meer.
Gezondheidaanhuis heeft een uitgebreide website, beloftes worden altijd nagekomen, de berichtgeving over de levering is accuraat en ook heel belangrijk: zij zijn hoofdvertegenwoordiger in Nederland van Sorion, een creme die mij van hardnekkige psoriasis heeft afgeholpen!
Gutes Preis- Leistungsverhältnis
No special problem. Only a delay in my last order.
Altijd snelle levering, grote keuze aan Merken
Goede en snelle levering
Snel
Ditmaal 2 potjes LTO3 besteld en ze werden supersnel bezorgd. Zeer tevreden over de producten en zeker over de bezorging. Altijd snel en correcte afhandeling. Veel dank.
Schnell und zuverlässig!
Prima levering
Schnelle Lieferung und wieder etwas gesundes gefunden.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!