Makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Tevreden

Snel in huis

• Kennis & Vakmanschap

Schneller Versand. Gutes Produkt.

Ich muss sagen die Tatsache daß es noch um 20:00Uhr versandt wurde und 1.5 Tage später da war hat mich sehr beeindruckt. Dankbar das es das Produkt so zu kaufen gibt. Keine Nebenwirkungen bei Kindern . Die erwachsenen hatten etwas Übelkeit. Aber nicht der Rede wert. Nutzen Wirkung zu hoch um sich zu beschweren

• Personal k.A.
  • Kommunikation k.A.
  • Zuverlässigkeit k.A.
  • Fachmannschaft k.A.

Goeie producten en nette prijzen.

Prettige overzichtelijke site, goeie communicatie, goeie info, ok prijzen en snelle levering.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed verpakt en snelle levering

Op maandag bestelt en dinsdag in huis. Top

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snelle , correcte levering. Bij problemen, onmiddelijk contact en een directe oplossing.

• Kennis & Vakmanschap

keurig en op tijd geleverd.

Mijn ervaring met Gezondheidaanhuis is steeds weer fantastisch! Bestellen gaat gemakkelijk. Reactie er op altijd duidelijk. Snelle levering en kundig verpakt.

Schnelle Lieferung

Top Service

Bin sehr zufrieden mit dem freundlichen Kundenservice, sehr gute Auswahl und schnelle Lieferung. Vielen Dank!

• Fachmannschaft

Sehr zufrieden mit gezoondheit aan huis

Perfekt

• Personal k.A.
  • Fachmannschaft k.A.

Sehr gut

Service Leistung ganz prima !

• Fachmannschaft

Günstig und ein Kundenservice den man meist so nicht mehr kennt

Vieles ist hier konkurrenzlos günstig und so ist die Bestellung hier nahezu alternativlos. Auf Grund von einigen Fragen und einem technischem Problem musste ich den Kundendienst kontaktieren und stellte fest, hier gibt es noch Menschen (kein sinnloser Bot) die nicht nur Antwort geben sondern den Servicegedanken noch wirklich leben. Ich kann mich nur bedanken und freue mich bereits auf den nächsten Einkauf der hier schnell und Problemlos von statten geht. Die Lieferung geht auch pfeilschnell, trotz Niederlande und so ist sogar eine Bestellung sinnvoll die man mal ganz schnell braucht.

Alles gut

Alles sehr gut

Einfach fantastisch!

Ich bestelle immer wieder gerne. Super Angebote, top Service, blitzschnell günstig geliefert und super verpackt, besser geht's nicht!

• Fachmannschaft

Schneller Versand. Auf die Wirkung muss man noch warten...

Vielen Dank. Ich bin sehr zufrieden.

• Fachmannschaft

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

alles perfekt, genau wie es sein sollte

nachdem ich nicht das erste Mal auf Ihrer Homepage bestellt habe, wusste ich um den guten Service, die schnelle und unkomplizierte Bestellung und Vorgehen bestens Bescheid. Auch dieses Mal lief von der Bestellung bis zur Auslieferung alles wie geplant ab. Dem ist nichts hinzufügen.

Trouwe en gevreden klant

Zeer tevreden, al een paar jaar. Goede producten en goede service

Prima, doen wat ze beloven

Prima, doen wat ze beloven

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Ik kocht een fijn product dat snel geleverd werd

Ik heb reeds verschillende keren een bestelling geplaatst dewelke steeds correct geleverd werd.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goed, zoals altijd. Ben blij dat Gezondheidaanhuis.nl bestaat.

Wat kan ik nog meer schrijven dan ik al in de subject regel heb geschreven. Ik had mottenvallen besteld bij deonlinedrogist.nl die al voor de tweede keer mijn bestelling doodleuk verandert achter mjn rug. Ik had heel goed gekeken en de afbeelding van een mottenval gezien op de verpakking op hun website en ze besteld. Ik ontving mottenballen. Hoe apart. Die had ik ook wel nodig voor in de linnenkast samen met lavendel zakjes maar dat wist deonlnedrogist.nl nit. Enfin, ik naar Gezondheidaanhuis.nl. Had niet verwacht dat zij dit verkochten. Iets van Roxasect, niet echt een gezond produkt. Ik laat insecten voorzover ze niet uitgeroeid zijn a.g.v. chemtrails doorgaans leven want ze zijn niet voor niets door God in de wereld gezet. En mocht ik iets in huis hebben dan vraag ik OLH om hulp en m.b.v. een twee glaasjes en een geopend raam, vliegen ze weer weg. Niets doodmaken. Jij wil ook niet doodgedrukt worden door een reus. Enfin, motten die moeten hier wel wegblijven. Gezondheidaanhuis.nl verkoopt naast hele goede gezonde zaken en goede voedingssuplementen, dus ook mottenvallen van Roxasect. Besteld, betaald en geleverd. Een vraagje. Kunnen julie ajb wellicht ook van Proviform de 120 B12 zuigtabletten gaan verkopen? Jullie hebben Proviform in huis dus.... wie weet. Dan word ik zeker vaste klant,

Alles Top!

Beschreibung toll, Preise toll, Lieferung super & schnell!

• Fachmannschaft

Altijd een heel snelle levering en keurig verpakt.

Lorentzstraat 4 A

6716 AD Ede

0318 - 64 89 89

Over Gezondheidaanhuis.nl

Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!