Heel tevreden
Correcte afhandeling van bestelling, goede prijs en kwaliteit.
Correct en snelle levering
It is the first time I ordered from this site and I would definitely recommend it.
Alles gut geklappt
Vlotte en nette levering.
Tevreden over keuze en snelle levering
Perfecte service en snelle levering
Gute Qualität der Produkte und schnelle Lieferung
Mijn bestelling is correct verwerkt en snelle levering ,heel tevreden.
Hat alles reibungslos geklappt. Lieferung sehr schnell.
Alles werd correct geleverd.
Zalf alleen en snel te verkrijgen bij gezondheid aan huis
Zweimal im Jahr bestelle ich mir CBD ÖL Kapseln im Angebot. Klappt alles sehr gut.
Ich bin sehr glücklich auf dieser Seite gelandet zu sein. Ich werde weiter hier bestellen! Ich kann herzlich weiter empfehlen. Vielen Dank!
Zeer goede producten van Nutri-west
Snelle levering en juiste producten ontvangen.
Wir sind sehr zufrieden! Schnelle Lieferung
Sehr gute und schnelle Abwicklung der Bestellung und schnelle Lieferung. Einfach nur perfekt. Dankeschön
Sonntags bestellt, Mittwoch schon in Deutschland geliefert. Absolut empfehlenswert!
Alles verliep prima. Goed product en snelle levering
just good
Schnelle Lieferung
Snelle verzending en prima prijs
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!