Capsules zijn makkelijk in te nemen en effect is vrij snel merkbaar
Schnell und unkomplizierte Bestellung und Lieferung.
De ene dag besteld, de andere dag in huis.
Avond ervoor besteld, de volgende dag gestart met het voorgeschreven produkt. Gezien mijn klachten, erg fijn.
Al mijn bestellingen zijn goed afgehandeld waarvoor mijn dank.
Easy website to use and fast delivery.
Producten van eerste kwaliteit !
Duidelijke site, snelle levering en goed gevoel
Das erste Paket, welches auf Reisen ging, ist beim Paketdienstleister verloren gegangen. Nach Schilderung dieses Verlaufs, wurde vom Versandhandel direkt ein neues Paket verschickt und dieses war in kurzer Zeit bei mir. Vielen Dank für den unkomplizierten und freundlichen Kontakt!
Alles netjes geleverd
Mooi ruim assortiment, snelle levering en prettige communicatie. Een perfecte go to voor je supplementen
Sehr schnelle Lieferung, vielen Dank dafür.
Heb voor het eerst besteld bij deze webwinkel. De dag nadien was mijn bestelling, netjes verpakt, al geleverd. Dat lijkt me dus een heel betrouwbare firma.
Uiteindelijk prima, maar ik heb geen mail ontvangen met track en trace. Dus het duurde even voor ik doorhad of het al verzonden was. Op de website kon ik dit vinden.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat u de email met de track and trace code niet had ontvangen. Kan het zijn dat deze email in uw ongewenste email is beland? Ik zie namelijk dat wij deze wel hebben verzonden aan het emailadres waarmee u ook de bestelling heeft geplaatst. Wanneer u inlogt op onze website kunt u bij 'mijn orders' uw bestellingen zien. Wanneer uw bestelling de status 'Verzonden' heeft, zie u onder deze status een code staan, beginnend met 3SGAH. Dit is uw track and trace code, hier kunt u op klikken om de status te bekijken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, en wens u een prettige dag toe! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Mijn bestelling was breekbaar maar heel zorgvuldig verpakt.
Schneller Versand, Hervorragende Ware, Gute Kommunikation
Zeer klantvriendelijk en snelle reactie!
Product wat ik zocht was aanwezig. Het is snel geleverd. Keurig anti-breuk verzonden.
Lto3 heb ik nu 3,5 maand geslikt. En nu kan ik eindelijk zeggen dat ik me er wel beter bij voel. De bestelling en bezorging verloopt prima. Wil graag weer 2 potjes bestellen
Das homöopathische Präparat kam superschnell und sicher verpackt an, wurde auch mit Sicherheit unter den angemessenen Gegebenheiten hergestellt und zeigte seine Wirkung. Würde jederzeit wiederholt dort Bestellen.
Het bevalt ons heel goed
Sehr schnelle Lieferung, wie immer alles geklappt.
ook op tijd bezorgd
Alles gut beschrieben und hilfe bekommt man
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!