Alles gut beschrieben und hilfe bekommt man
Bestel al een jaar ongeveer mijn supplementen bij gezondheid aan huis en ze doen wat ze zeggen. Netjes verstuurd en snel bezorgd.
Alles goed
Die Medikamente sind innerhalb von zwei Tagen angekommen. Dankeschön!
Snelle service, en duidelijke en werkende webpaginas. Ook goede nabehandeling als ooit nodig is. (1x). Nooit een pribleem ondervonden. Zo houden
Zuverlässige und schnelle Bestellabwicklung
Dit was de eerste keer dat ik bij Gezondheid aan huis een bestelling heb gedaan. Ik ben heel tevreden over de vlotte levering, de verpakking en de kwalitatief goede producten. Ik ben van plan om bij dit bedrijf meerdere malen producten ( vooral biologische ) te bestellen.
Erhalte dort günstige Produkte nach Wirkstoff für die Hausapotheke.
Ich bin sehr zufrieden mit Bestellung und Lieferung und auch meine Anfrage zu Artikeln, die ich neu bestellt habe. Zum Personal kann ich keine Angaben machen.
Klantvriendelijke website, alles was snel geregeld en goed verpakt.
artikelen goed te vinden in de webshop. Snelle levering. Tevreden!
Snelle levering wat de volledigheid van mijn behandeling verbeterde, waarvoor dank!
Toujours professionnel Produit de qualité Service rapide
Zoals altijd is de service top, goed verpakt en van hoge kwaliteit. Vriendelijke groet en bedankt.
Alles is perfect verlopen, waarvoor dank.
Ik heb slechts lof over de correctheid van de afhandelingen van mijn bestellingen bij " Gezondheid aan his ".
Ich bestelle des öfteren, bin sehr zufrieden, klappt alles reibungslos und pünktlich
Bestellung klappte reibungslos und kam schnell an danke
Snelle levering en altijd netjes verpakt Zeer tevreden
Van familie gehoord der met dit product de resultaten heel erg goed zijn , daarom heb ik het ook besteld
Sehr schnelle Zusendung, 1A Ware!!! Danke!! Kann ich nur weiterempfehlen!!!
Ben super tevreden bestelt snel geleverd netjes afgewerkt
Wie immer einwandfreie Abwicklung. Danke.
Product al vaker besteld. Goed verpakt en snel geleverd.
Ik ga regelmatig naar de acupuncturist, maar deze druppels zijn daarnaast een geweldige hulp, vooral bij seizoenswisselingen.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!