Besteld zonder problemen
Alles prima,schnelle Liegerung
Wij gebruiken veel extra vitamines en andere producten van gezondheid aan huis. Altijd keurig verpakt en concurrerend geprijsd! Voorbeeld vandaag: diclofenac gel extra sterk van Linn: EUR 15,49 per tube van 100 gram. Ga er zometeen 3 bestellen en dan is de verzending gratis!
It was perfect , every thing was perfect
Ich bestelle hier immer ein Spezialprodukt, das ich hier zum fairen Preis erhalte.
Meine beiden erwachsenen Kinder haben damals im Kindesalter LTO 3 von mir bekommen weil ich ihnen keine Chemie Keule verpassen wollte. Ich selber habe Methylphenidat genommen und unser Leben war weniger Turbulent und ohne große Konflikte. Es war ein erträglicheres miteinander weil es eine geringere Impulsivität,weniger Reizbarkeit gab . Bei den Hausaufgaben waren meine Kinder mit LTO 3 auch wesentlich konzentrierter. Nachdem meine Kinder aus dem Haus waren konnte ich sehr gut ohne Methylphenidat auskommen bis jetzt. Mit 3 kleinen Enkelkindern ,Beruf und 2 Hunden merke ich wieder was es heißt ADS zu haben und ich bin froh das ich jetzt auf LTO zurückgreifen kann. Jetzt kann ich den Alltag wieder ohne Reizüberflutung und wesentlich entspannter mit meinen liebsten bewältigen.
Sehr zufrieden kann ich weiterempfehlen
Het product was het hoedkoopste bij gezondheid aan huis
Het is simpel: Waar andere leveranciers nog wel eens een steekje laten vallen bij het goed laten verlopen van mijn bestellingen kan ik slechts mijn eerdere uitspraak nogmaals bevestigen: Als cliënt in Duitsland ervaar ik de contacten als onberispelijk
Goed product snelle levering
Snelle levering, voor mij makkelijk op te halen en het stond al klaar.
Op een klacht van mijn kant, wat betreft de oogdruppels, is ontzettend snel en correct afgehandeld .
Eine sehr schnelle Lieferung der Medikamente
Snelle levering !
Alles gut,schnelle Lieferung!
Stuff in stock, fast delivery, and easy to use website :)
Wenn mann Bestellt sind die Medikamente schnell da. Und vom Preis Unschlagbar.
Easy to order from website, fast delivery, will order again for a product that has shortage in my country.
Goede ervaring
Wie immer alles bestens
Stipt, heel vriendelijk. Nemen zelf contact op bij een onzekerheid. Topteam
Ich habe ein Produkt gefunden was in Deutschland nicht lieferbar war. Hab mich sehr gefreut. Direkt bestellt. Es gab etwas Probleme mit Klarna Zahlung aber die nette Mitarbeiterin half mir das ich es anders zahlen konnt. Lieferung ging dann schnell. Gerne wieder ! Vielen Dank für Ihren tollen Shop , 5 Sterne
Ich habe bestellt und die Bestellung wurde super schnell bearbeitet und geliefert. Dazu war es noch günstig. Ich bin zufrieden.
Zowel met het uitgebreide assortiment aan producten, met de hulp en snelheid waarmee je geholpen wordt, telefonisch en via email, als met de goed en veilig verpakte producten ben ik uiterst tevreden.
Duidelijke opschrift en handig in gebruik.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!