Goed en weer wat wijzer geworden
Supergoede service
Alles super und einfach Schnelle Lieferung und sehr freundlich wenn man mal probleme hat Kann ich nur weiter empfehlen
Artikels bestellt schneller Versand , kam schnell in Deutschland an . Gut verpackt! Preis Leistung sehr gut bin begeistert
goods consistent with the order great communication fast delivery I recommend
Ik ben vooral tevreden over de snelle levering en dat alles wat ik bestel ook op voorraad is.
Zie boven
Prima product, die je de andere dag in huis hebt
Tot op heden is de samenwerking goed geweest
Fijn website en snel geleverd! Alleen zijn er wel regelmatig dingen op, dat is jammer!
Bin zufrieden mit der Bestellung und der Lieferung
Super Service
Ik had het product snel in huis en het zat in een prima kartonnen doosje.
Altijd snelle levering en groot assortiment
Bestellen gaat snel, levering is snel. Helemaal top!
Zeer ruim assortiment aan competitieve prijzen. Snelle verzending. Duidelijke website.
Bin begeistert: superschnelle, problemlose Abwicklung und Kommunikation. Freue mich über den guten Preis bei free shipping. Besser geht es nicht.
Schnelle Bestellung und schnelle Lieferung Produkt sehr gut
Dan bestel je aparte medicijnen, Temoe Lawak genaamd, bijna nergens te krijgen. Gebruik ik al ruim 40 jaar. keurig snel geleverd en een hele nette prijs.
Ich bestelle immer wieder gerne
Ich bin bestens zufrieden mit Gezondheidaanhuis. Bestellung und Lieferung zur besten Zufriedenheit. Sehr schnelle und gute Lieferung. Ich kann Gezondheidaanhuis nur weiterempfehlen.
Ik leer al een jaar Nederlands, dus ik ga het proberen. De goederen arriveerden zeer snel en waren goed verpakt. Ik kom graag weer bij jullie winkelen.
Heerlijk, snel in huis. Prima prijs
Gute übersichtliche Website und schneller Versand von waren.
Correcte levering.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!