Alles was perfect in orde
Gut
Zuverlässig und schnelle Lieferung
Ietwat moeilijke website, maar prima materialen en prima verzending.
Prettig om telefonisch te kunnen bestellen. Ik hoef nooit te lang te wachten.Binnen 1 of 2 dagen ontvang ik de bestelling.
Snelle levering, goede kwaliteit!
Noch nie eine Beanstandung
Alles O.K
Nur gute Erfahrungen, gute Produktauswahl, Präsentation und Kaufabwicklung, schnelle und ordentliche Lieferung. DANKE!
Easy order, quick delivery. I recommend.
Bestellen ging goed. Bezorging was heel goed en snel.
De producten die ik bestel zijn altijd op tijd hier, bevallen goed, zeer tevreden.
Superklasse
Mijn levering was inorde
Goed bevallen
alles in orde
Ik bestel hier graag m'n producten.
Altijd pico bello in orde !
Groot assortiment. Goede producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering. Bij vragen wordt er met de klant meegedacht.
Wirklich wahr innerhalb weniger Tage war die Ware bei mir . Von der Bestellung bis zur einwandfreien Lieferung sind gerade einmal 3 Tage vergangen. Bestellvorgang und Auswahl gehen kinderleicht Bezahlung sehr einfach und problemlos. Lieferung einwandfrei. Immer gerne wieder bestelle ich bei Gezondheidaanhuis.nl
Thank you for your constant excellent services.
Schnelle Lieferung, gutes Produkt, gerne wider
Vielen Dank. Alles bestens. Bestelle wieder!
Bestellung, Lieferung und Qualität 1 A mit *
Omdat de website onduidelijk was, even gebeld. Heel vriendelijk geholpen en even telefonisch besteld. Volgende dag in huis.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!