Heerlijk, snel in huis. Prima prijs
Gute übersichtliche Website und schneller Versand von waren.
Correcte levering.
Correct te woord gestaan en spullen op tijd geleverd.
Commande et livraison bien suivies. Je suis de France et la traduction des mails se fait très bien. Livré au jour attendu. Je recommande.
Fijne webshop, duidelijk, betrouwbaar.
Met de vele bestelling die ik inmiddels heb geplaatst is er nooit een probleem geweest met leveringen. Tevens goede informatie voorziening
Die Auswahl der Medikamente war unkompliziert, Varianten und andere Therapie-Möglichkeiten wurden angeboten. Der Versand hat dann länger gedauert als beschrieben, aber nach 5 Tagen war es da. Gerne wieder!
Erg behulpzaam. Zelfs. In het weekend. Goede communicatie. Snel reageren. En snel verzonden. En ook belangrijk, dat ze niet duur zijn. Dus daarom wil ik het team van gezondheid aan huis een 10 geven. Gr. Ferry
Top! Jederzeit gerne wieder
Immer wieder sehr zufrieden mit den Artikeln und mit der schnellen Lieferung Vielen Dank
Zeer goede service en onberispelijke artikelen. Ik ben zeer tevreden.
Voor mij is het een fantastische site, omdat ik daar bijna alles vind wat ik nodig heb. Ik heb het voordeel dat ik in Ede woon waar het gevestigd is. Dus ik betaal geen verzendkosten en kon vaak dezelfde dag het product nog ophalen tegen vaak een goede prijs.
De online shop is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. De producten werden snel en accuraat geleverd. De gehele transactie verliep soepel en ongecompliceerd.
Ervaar het betrouwbaar
Al een paar keer eerder besteld bij Gezondheid aan huis en ben heel tevreden over het product Sorion, zowel de zalf als de zeep.
Gerne wieder :-)
snelle levering en betrouwbaar
In het algemeen goed Deze keer probleem met de levering
Beste mevrouw van Cuyck-de Wit, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden met ons bent. U geeft aan dat er een probleem was met de levering van uw pakket, zou u ons kunnen laten weten wat precies het probleem was op [email protected]? Voor zover ik kan zien hebben wij uw pakket een dag na plaatsing van de bestelling verzonden, is deze een dag later bij een afhaalpunt geleverd en heeft u deze daar de volgende dag in goede orde opgehaald. Graag horen wij wat de problemen waren, zodat wij deze hopelijk in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
makkelijk te bestellen. duidelijke product informatie. snelle bezorging.
Alles hat super geklappt Danke
ok
Na het plaatsen van een bestelling kwam ik erachter nog een product te zijn vergeten. Ik heb ze gebeld en na mijn telefoontje en de betaling van het product hebben ze correct mijn bestelling aangepast. En alles was er op de tijd dat beloofd was. Erg tevreden over dit bedrijf.
Ik ben nu eens overgeschakeld op Synofit 5 GLMAX plus en het voelt inderdaad goed voor mijn gewrichten
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!