Meegekeken naar de middelen die ik.op de site nietzo snel kon vinden
Verpackung und Versand gut & schnell. Vielen Dank Ich hätte mir im Nachhinein gewünscht, dass Ablaufdatum der Großbestellung eines Medikamentes zu wissen.
Ook nu weer de volgende dag in huis, ondanks de feestdagen en het slechte weer (sneeuw). Hulde Gezondheid aan huis.
Altijd goed op tijd,groot assortiment. Prima
Produkt wie beschrieben erhalten
Ist auch eine Sendung per DPD wegen Postfach möglich?
Nogmaals goed en snel bezorgd
Het bestellen ging eenvoudig en de bestelling werd direct verzonden, helemaal top!
Betrouwbaar, op tijd en ontvang de bestelde produkten
Altijd alles correct geleverd ,komen hun afspraken altijd na . Nog nooit geen problemen gehad .Toppers
Swift delivey and good tracking. Thank you!
Schnelle Lieferung
Altijd netjes verpakt. Op tijd geleverd.
Ik ben zo blij dat Gezondheidaanhuis in Ede zit. Regelmatig heb ik supplementen nodig en dan kan ik het daar bestellen en vaak dezelfde dag nog bij het magazijn ophalen. Hele fijne service ook bij het magazijn. Verder hebben ze echt heel erg veel.
Sehr zuverlässig und 100% vertrauensvoll.
Kwalitatief product aan goeie prijs, met snelle gratis levering. Zeer tevreden
Na bestelling van mijn product id het snel en goed verpakt geleverd.
Ordering proccess was simple. Delivery was quick although it took place during new years eve.
De medicatie was eenvoudig te bestellen en werd snel geleverd. Alles was duidelijk en netjes verpakt.
Ich bin mit der schnellen Lieferzeit sehr zufrieden.
Man kann es nicht besser haben, ich bin sehr Dankbar für die Tolle Kunde Betretung. Vielen Lieben Dank!!!
Absolut zu empfehlen. Lieferung erfolgte sehr schnell! Ich werde wieder hier bestellen
mijn ervaring met Gezondheid aan Huis is heel positief!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD