Goede merken en ook goede voorlichting bij vragen, prettig te woord gestaan
Helpt bij genezingsproces
Goede service Snelle levering Verpakking mag kleiner in een zakje of zo zodat er minder bomen gekapt hoeven te worden.
Zeer goed kwaliteitsproduct voor een goede prijs weten aan te schaffen. Daarnaast doen de mensen bij Gezondheidaanhuis wat ze zeggen: we hadden het vlot in huis. Communicatie is helder. Zeer tevreden, wij bevelen zeker aan!
Het voorraadbeheer kan wel wat beter. Als ik wat bestel en er staat voorraad dan verwacht ik ook levering. Niet diverse emails dat iets niet leverbaar is vanwege een fabrikant die er mee gestopt is. Dat ik vervolgens een alternatief kan kiezen is mooi, alleen is het een heel ander soort thee dan ik eigenlijk wilde kopen. Emails zijn keurig en begripvol enz., maar als klant wil ik dit gewoon niet zien. Ik kan mijn tijd beter besteden. Natuurlijk is het druk en is er een tekort aan mensen enz. Maar dat hebben alle logistieke bedrijven. Bij de belangrijkste concurrent heb je dit niet, daar staat keurig dat iets niet op voorraad is (of wel en hoeveel). Die levert ook veel sneller, maar heeft niet hetzelfde assortiment. Vandaar ik steeds wissel. Je moet wat. Dit is de 2e keer dat dit gebeurt, vandaar dat ik nu extra kritisch ben. Het is om jullie te helpen. Bedankt.
super
Gezondheid aan huis, is accuraat, snel, professioneel en goed communicatief.
Wie immer, schnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung.
Immer schnelle und zuverlässige Lieferung!
Wie immer gut und bei fragen freundlich. Schnelle Lieferung.
Die Ware ist günstig und würde schnell geliefert
Selten eine so unkomplizierte, schnelle und freundliche Abhandlung eines online Portals kennen gelernt. Da werde ich bleiben.
Goede kwaliteit en sevice
Toller Service, schnelle Lieferung!
Schneller Lieferung top Ware gerne wider
de juiste producten van goede kwaliteit snel ontvangen.
Bestelling is juist en snel geleverd. Het product voldoet aan mijn verwachtingen.
2 weken ingenomen en goed geholpen.
Zo'n geweldige webwinkel met een erg groot assortiment, fantastische service mooi en verzorgd ingepakt en snel in huis! Een aanrader!
Ik krijg altijd precies wat ik heb besteld en in korte tijd. Het is ook zo fijn, dat ik magnesium en calcium in poedervorm kan kopen.
Prima service doordat ze uitstekende adviezen geven en goede kennis hebben van de producten.
Overzichtelijke website en snelle levering. Zelfs in het buitenland.
al jaren heel tevreden over de service & de producten, waarvoor dank !
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD