Ik heb al heel veel bestellingen gedaan bij Gezondheid aan huis en ben altijd tevreden!
Seit mehreren Jahren bestelle ich hier meine Produkte und bin sehr zufrieden mit dem Service! Super schnelle Lieferung nach Deutschland.
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd! Top!
Wie immer voll und ganz zufrieden. Schnelle Bearbeitung und schnelle Lieferung. Alles top.
Mijn bestelling werd de volgende dag bij mij thuis gebracht en was zoals bij alle vorige keren goed verpakt.
Richtige Ware schnell geliefert.Top . Schade nur das erst ab 40 Euro keine Versandgebühren anfallen.
Alles bestens
Telkens weer een snelle, correcte levering!
Freundliches Fachpersonal
uitstekend bestelling correct en snel gelevert.
Service des Anbieters selbst vorbildlich, leider sind die gewählten Versanddienstleister nicht auf derselben Höhe.
Ruime keuze en altijd snel verzonden. In al die jaren nog geen enkel probleem gehad.
bij jullie vind ik veel producten aan een faire prijs. De leveringen verlopen goed.
Snelle service, groot assortiment en altijd goed verpakt.
Resultaat middel moet nog worden afgewacht.
Durch Zufall entdeckt . Alles sehr gut verlaufen . Guter Kontakt , schnell und freundlich . Empfehlenswert .. Ich sage Danke !!
Zorgvuldige en betrokken behandeling van mijn bestelling. Een hele prettige ervaring! Goede kwaliteit producten, snelle en zorgvuldige levering.
Prima webshop
Levering ging snel.
ik ben blij met vitamine en medicijnen
Groot assortiment, snelle levering en vakkundig advies
Ik ben best tevreden over het aanbod en de dienstverlening van Gezondheidaanhuis.nl zelf maar de levering met PostNL laat soms te wensen over. Zo moest ik deze keer een hele week op mijn pakje wachten. Dit hoort niet!
Beste Rudy Tordeurs, Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u ze tevreden bent over ons aanbod en onze dienstverlening! Wij zien inderdaad dat uw laatste bestelling 3 dagen na verzending op een afhaallocatie terecht is gekomen in uw woonplaats in België. Het betreft momenteel natuurlijk een ontzettend drukke periode voor de bezorgdiensten en wij gaan ervanuit dat dit de volgende keer weer wat sneller zal zijn! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Soweit alles okay nur leider wenn man mit Klarna bezahlen will, dass es dann mehr kostet, finde ich nicht gerade in Ordnung.
Sehr schnelle Lieferung. Alles bestens.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD