Prijs/kwaliteit zeer goed. Heel snelle levering.
Freundlich, hilfsbereit
Die Bestellung war unkompliziert und der Versand ging schnell. Das Preis /Leistung Verhältniss ist super. Einziges Manko ist, eines Ihrer Produkte, daß ich bestellt hatte(PUUR Parasitus) zur Katzengesundheit,ist in der Theorie bestimmt wirksam,da sehr gute Inhaltsstoffe. Praktisch nicht zu verwenden weil es viel zu geruchsintensiv ist. Leider kann das keine Katze fressen. Macht aber gar nichts,denn uns Menschen schadet es bestimmt auch nicht.
Alles Perfekt
Mijn bestelling ging probleemloos en snel. Heel erg bedankt
Nu weet ik dat psoriasis iets is waar je niet vanaf gaat komen. Aangezien het met vlagen erg kan jeuken en al veel middelen heb geprobeerd blijf je zoeken. Nu kwam ik op internet huidrepair tegen waar volgens reviews mensen baat bij hebben. Op grond van dit gegeven heb ik het ook besteld. Na het gebruikt te hebben merk iets verbetering. Dus ik blijf hoop houden.
Meine Frau leiden an trockenem Husten das ist daseinzige was hilft
De medewerkers hebben mijn vraag service gericht opgelost. En dat was heel klantvriendelijk.
Altijd uitstekende service
Bijna 5 jaar klant, ruim 30 bestellingen, Toen was Gezondaanhuis een goede leverancier en dat is het nog steeds!
Wie immer sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung der Bestellung. Besser geht nicht !
Zeer goede afhandeling met kwaliteitsproducten en snelheid van bezorgen.
Snelle service, overzichtelijke website. Heel tevreden.
Ik ben al geruime tijd klant van deze webshop. Gezondaanhuis levert op tijd. Prijs en kwaliteit zijn prima.
Snelle, nette bezorging. Werd goed over gecommuniceerd.
Alles reibungslos abgelaufen, schnelle Lieferung nach Ungarn, gerne wieder
alles goed ontvangen
Zeer goede kwaliteit en service. Zeer goede merken
Goede producendo, ben tevreden
Sehr zuverlässig und sehr schnelle Lieferung. Ich kann Sie nur empfehlen
Al jaren klant en altijd foutloos verlopen. Goede prijzen. Snelle levering ook.
Mijn bestelling was snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Prijs kwaliteit verhouding is prima
Die Lieferungen sind zuverlässig und als es einmal eine fehlerhafte Lieferung gab, wurde den Fehler rasch korrigiert.
Die Webseite ist etwas Umständlich aufgebaut, aber wenn man mal weiß wonach man sucht (meist wiederholungs käufe ) findet man schnell wieder rein in die Sortierungen. Von daher nutzen wir das jetzt Quartalsweise für unsere Hausapotheke und für das kleine Wewechen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD