Bestelle gerne hier. Die Lieferung ist sehr schnell, die Preise sind unschlagbar gut. Zudem wirkt das niederländische Ibuprofen deutlich schneller und besser, bei einer sehr guten Verträglichkeit.
Schneller, guter Service und ein gutes Preis-/Leistungsverhältnis
Makkelijk bestellen en daarna kan ik het snel ophalen in Ede
Schnelle Lieferung
Ich bin sehr zufrieden, mehrfach bestellt, immer sehr gut funktioniert
Schneller Liegerung und unkomplizierte Abwicklung. Gern wieder.
Prima, snel geleverd en ruim assortiment
Beste, ben over gans de lijn tot hiertoe tevreden.
Alles is prima verlopen.
Altijd op tijd en volgens afspraak.
Zocht een receptloze vervanger voor hoestklachten. Lange tijd werd daarvoor spul met codeïne voorgeschreven. Inmiddels wordt gebruik van vrij verkrijgbare hoestmiddelen met noscapine geadviseerd. Bij Gezondheidaanhuis zeer voordelig te krijgen. Heb de siroop en tabletjes genomen. Ben er erg blij mee :-)
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Product wat ik zocht was op voorraad. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Glazen potje goed en veilig gepakt.
Ik heb de glycine magnesium besteld en gebruik 1 capsule vlak voor het slapen gaan. Dat gaat nu veel beter, ik slaap vaak aan een stuk door terwijl ik voorheen vaker wakker werd.
Vlot geleverd elke keer weer. Ga zo door! Jullie doen het goed.
Immer gut, einfach, blitzschnell, mit voller Information
Ze helpen heel snel en geven duidelijk antwoorden!
Ich habe eine sehr gute Erfahrung mit der Abwicklung meiner Bestellung einschließlich Erhalt der Ware mit Gezondheid man huis gemacht. Ich werde wieder gerne auf Sie zurückkommen. Vielen Dank auch für die 5,00 EUR Rabatt. Mit freundlichen Grüßen Holger Witt
Snelle en correcte levering.
Super snelle levering. Fijn product. Wordt netjes ingepakt
Ashwaghanda is een fijn product wat me helpt de stress te reduceren. Heb er veel baat bij.
Netjes verzorgd
Ruime keuze, zowel in merken als producten.
De ene dag besteld en de andere dag al op de plaats van bestemming. Keurig ingepakt. Ben heel tevreden met uw levering. Bedankt!!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD