Schneller Versand Versand, gute Ware erhalten, immer wieder gerne :)
Helaas is het voor mij altijd een probleem om de bestelling on line te plaatsen. Ik zou graag willen weten wat of er fout gaat. Maar daar staat tegenover dat ik heel vriendelijk en correct telefonisch geholpen ben.
Ze doen wat ze beloven.
Ik ben zelf zwaar in de fout gegaan. Ik had een mail (02/12) van jullie maar voor de helft gelezen en dacht dus dat mijn bestelling nog niet geleverd was. Ontvang ik dan jullie vraag tot beoordeling, waarop ik ten onrechte dus, slecht reageer. Minder dan een uur later word ik opgebeld en ontdek ik de waarheid. Shame on me, nogmaals veel excuses. Dus jullie hebben van A tot Z alles zeer keurig en tijdig geregeld. Het was zelfs een heel net, mooi! pakje dat ik kon ontvangen met precies de gevraagde, gekende producten. Ik zou dit een voorbeeldige verkoop willen noemen. Hartelijk dank.
Snel en correct ontvangen
Groot assortiment, kwaliteitsmerken, snel geleverd
Schnell und tolle Lieferung. Alles super geklappt. Vielen Dank
product altijd in orde
Vlotte levering en ruime keuze.
Alles super
Na mijn 40 ste bestelling nog steeds goede ervaring met deze website.
Habe nach Vita-Prosta-HPX gesucht und bin auf Gezondheid gestoßen. Nach meheren schlechten Erfahrungen habe ich hier bestellt. Bin sehr zufrieden , Bestellung und Lieferung innerhalb von 3 Tagen besser geht nicht. Kann Gezondheit nur weiterempfehlen.
Bij openmaken zending bleek er verkeerd "medicijn "in te zitten met verkeerde pakbon. Na tel. contact hersteld met nodige werk ven retourzending. Wel keurig geholpen door Mevr. aan de telefoon.
Geachte heer Rentmeester, Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het vervelend dat er iets mis was gegaan met uw bestelling en zijn blij dat we dit op een correcte manier hebben kunnen oplossen. Wij gaan ervanuit dat dit in de toekomst niet weer zal gebeuren en zijn u graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Goed en snel geleverd
Bestellvorgang und Abwicklung einfach. Lieferung reibungslos. Voll und ganz zufrieden.
Meine Bestellung ist schnell verarbeitet und geliefert worden . Werde weiter empfählen
Artikel netjes afgeleverd
We nemen al vele jaren af bij GaH, en altijd is het bestelde vlot in huis: kennelijk een prima voorraadbeheer!
Super snelle levering, correct verpakt. Niets op aan te merken. Ik zal zeer zeker vaker gebruik maken van de services.
Er werd rekening gehouden met de vraag of mijn bestelling zorgvuldig verpakt kon worden. Ben hier heel tevreden over. Goede service en snelle levering. Dankjulliewel!
Heel goede service!! Direct antwoord bij problemen.
Goed aanbod, goede prijzen, snelle verzending, goede communicatie.
heel fijn om hier te bestellen, prima prijs/ kwaliteit Je kan de bestelling ophalen of laten bezorgen Kortom zeer tevreden!
de besteling vlug geleverden prima in orde
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD