Goede service, goede levertijden. Breed assortiment.
Schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden!
Snel ontvangen en goed product
Geachte heer de Vries, Hartelijk dank voor uw review! Volgens PostNL hebben zij uw pakket de dag na bestelling al afgeleverd op het door u opgegeven adres. Onze klantenservice neemt contact met u op om vervolgstappen te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original anmeldelse
Order nog niet ontvangen!
Via een homeopaat een product geadviseerd gekregen dat in Nederland alleen door gezondheid aan huis geleverd wordt. Ik ben er heel erg blij mee!
Der Shop hat ein sehr gutes Sortiment, die Lieferung erfolgt mega schnell. Gerne wieder!
Products are easy to find on the website, order and payment is easy to perform. Delivery is fast and never package was damaged whatsoever. I am very pleased with your service and never consider to find same product elsewhere. Thank you. Sincerely Romana
Altijd goede service en vlotte levering
Der Kauf wurde schnell abgewickelt. Leider kam das Paket mit einem ausgelaufenen Glas an. Verpackungs- oder Transportproblem. Die Kundenbetreuung bei der Reklamation war allerdings sehr schnell und freundlich . Der Schaden wurde unverzüglich ersetzt.
Ich bestelle hier regelmäßig Melatonin. Das Produkt ist einwandfrei und die Lieferung geht blitzschnell.
Snel en efficiënt
Alles correct . Tevreden klant.
Schon zum wiederholten Male bestellt und wie jedes Mal schnell geliefert, gut verpackt und beste Ware. Vielen Dank.
Zie boven
Mooi product met een goede prijs-kwaliteit verhouding en snel in huis
Bin sehr zufrieden mit den Preisen und der schnellen Lieferung!!!
Top, voor review krijg je korting
Dobra opcja zamawiania z dyskretną przesyłką. Plus za to, że można zamówić do punktu odbioru.
belde voor een bestelling en kon die gelijk ophalen, pinnen bij levering helemaal prima geregeld!
Gezondheidaanhuis heeft een zeer uitgebreid assortiment. Heb je een account, dan is het opnieuw bestellen van een vorige bestelling een fluitje van een cent. Je hoeft dan niet opnieuw je producten op te zoeken. Je aankoop wordt meestal een dag later al bezorgd.
Thank you for very fast help to resceduled the product I ordered. Thanks for the fast reply via email.
Dear Mrs O'Neill, Thank you very much for your review. How annoying that you have not received your package. We have sent you a new shipment today free of charge. We assume that you will receive it in good order within a few days. Kind regards, Team Gezondheid aan huis
Original anmeldelse
I didn‘t recieve my parcel, so I don‘t know if it‘s lost on it‘s way, I called but so Far no delivery
Wenn die Versandkosten günstiger wären ,wäre es perfekt
De producten zijn snel in huis en goed
Goede producten zeer tevreden
Schnelle Lieferung
Einfache und schnelle unkomplizierte Bestellung . Gerne wieder!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD