alles super
Hilft uns sehr bei Reuma Beschwerden
Bin sehr zufrieden
Ik bestel vaak bij Gezondheidaanhuis en tot nu toe nooit teleurgesteld geweest. Ook bij afhalen altijd prettig te woord gestaan. Meestal snel geleverd.
Es lohnt sich immer!
Ich kaufe schon lange hier. Meine Erfahrungen sind uneingeschränkt positiv. Preis/Leistung gut und der Versand nach Deutschland blitzschnell. Danke!
Habe zufällig den Apo Shop entdeckt. Hat mich sehr gefreut. Habe schon 2 mal nicht verschreibungspflichtige Medikamente bestellt zu sehr fairen Preis. Kommt auch alles recht schnell.
ok
Gemakkelijk om producten te bestellen die snel en correct worden bezorgd.
Helemaal in orde!
Gezondheid aan huis is super. Makkelijk bestellen, wordt snel geleverd en top produkten
Bestelling gedaan voor mijn kleindochter waarvan adres is toegevoegd. Niets anders dan lof over de manier van bestelling,bezorging en menselijkheid . Dank nogmaals daarvoor.
Al maanden tevreden met de creme! Mijn psoriasis was nergens mee onder controle te krijgen tot ik dit ontdekte! Ik raad het echt iedereen aan
Zuverlässig, schnell, sehr guter Service. Ich werde in diesem Shop ganz bestimmt bestellen
binnen 3 dagen de goederen in huis
snelle levering, goede service
Schnell und unkompliziert.
Ik heb nooit geloofd in homeopathische middelen maar het werkt wel. Er moeten geen hectische toestanden zijn maar als ik normaal mijn dagelijkse dingen doe heb ik groot baat bij het nieuwe middel.
Der Onlineshop ist übersichtlich gestaltet, daher findet man sich schnell zurecht. Die Bestellung ist schnell abgeschlossen und die Lieferung dauert nur wenige Tage. Jederzeit wieder.
zoals altijd , niets aan te merken.
Sehr schneller Versand und sehr gutes Produkt! Gerne wieder!
Prima, vlotte bezorging en ruime keuze
Artikel geleverd volgens aangegeven tijd en keurig verpakt, tot de volgende keer!
bestellt und sehr schnell geliefert
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD