Producten zoals verwacht, zeer snelle levering. Top!
Netjes verpakt, snel (binnen 24 uur) aan huis afgelevrd.
...einwandfrei verpackt. Vielen Dank!
De producten dat ik heb besteld zijn de volgende dag al ontvangen, dus erg goede service. En nog belangrijker: de kwaliteit van de producten is uitstekend! Dankjewel!
Goed product, snelle levering.
Al meerdere malen bestelling geplaatst bij deze webshop. Uitermate tevreden over verzendtijd en verpakking. Prijzen zijn ook vaak gunstig tov andere aanbieders. Aanrader.
mijn ervaring is buiten gewoon. het bestelde wordt zeer snel geleverd en is altijd goed verzorgd. Er is nooit een probleem geweest
Ik vind het prettig als bestellingen snel worden geleverd en dat was het geval: de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Ik ben bekend met het product, Kyolic, en dat kwam uiteraard keurig verpakt aan.
Unkomplizierte Abwicklung und schneller Versand. Danke, gerne wieder!
Na de bestelling ontving ik direct een bevestiging. Goed geïnformeerd over de levering en deze kwam snel en erg netjes verpakt op het afgesproken tijdstip.
Bij een bestelling ben ik altijd verwonderd dat wat ik nodig heb aanwezig is en zo ook de snelheid van levering
Tolle Ware, schneller Versand 100% Zuverlässig und gute Preise. Bis zum nächsten Mal
Schnell und zuverlässig, obwohl nach Deutschland bestellt.
Ik heb hier voor de eerste keer een supplement besteld en dat werd de volgende dag al bezorgd. De volgende keer zal ik hier weer bestellen.
Echt super blij met gezondheid aan huis en de mogelijkheid om alles daar op te halen. Ze hebben echt zoveel producten en zoveel keus. Voor mij een vast adresje.
Meerdere keren heb ik bij gezondheidaanhuis besteld. Eenmaal bleek de sealing van een potje niet helemaal goed dicht. Ik heb meteen een nieuw product toegestuurd gekregen.
Wij bestellen al enkele jaren bij Gezondheid aan huis en zijn tevreden over de service en de prijzen liggen ook goed.
Nog geen slechte ervaring tot nu en al veel besteld. Bestellingen worden goed verpakt en er zijn geen mankementen.
... unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung, ein sehr gutes Haltbarkeitsdatum ... Übrigens, ich bestelle schon längere Zeit das gleiche Produkt und war immer sehr zufrieden :)
Snel geleverd, , goed verpakt . Ik ben heel blij met de goede service en snelle levering. Echt een firma om aan te raden
Ik ben blij dat ik dit product heb ik ben vijna af van mijn probleem dank u
LTO3 Begonnen met 1 capsule per dag. Opgehoogd naar 2 per dag. Mijn hond die angstig is krijgt inmiddels een halve capsule per dag. Positieve werking
Email te vroeg
Beste MJ van Gemert, Hartelijk dank voor uw review! U geeft aan uw bestelling nog niet te hebben ontvangen, echter is deze op de dag van plaatsing verzonden en volgens de bezorgservice dag erna al op het door u opgegeven adres afgeleverd. Mocht u niks hebben ontvangen neemt u dan contact op met onze klantenservice dan gaan wij dit verder voor u uitzoeken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Meine Erfahrungen zu dieser Bestellung eindeutig in allem positiv. Hier bestelle ich sehr gern wieder, da Preis und Leistung stimmt.
Alles is op voorraad zodat er snel bezorgd wordt! Uitgebreid assortiment.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD