Prima product en goede service
Levering al binnen 24 uur.
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd
Bestelde product snel geleverd en uitstekend verpakt.
Al vaker heb ik bij gezondheid aan huis een bestelling geplaatst. Altijd naar mijn volle tevredenheid en lekker snel.
ik vind het fijn dat jullie als opvolger deze zaak zo goed over genomen hebben
Zeer benieuwd naar de bezorging van de medicatie. Aangenaam verrast door de gehouden levertijd, uren toch nog moeten aanpassen. Maar tevreden.
Tevreden over het product en werd snel bezorgd
Heel tevreden van Gezondheidaanhuis.nl. goede prijzen en snelle levering.
Nadat ik elders een bestelling geannuleerd kreeg.Op deze side besteld. Blij met de net verpakte en snelle bezorging.
Komen de afspraak na. Nemen de tijd voor ons bij telephonish consult. Hoop meer te doen met jullie kennis en shop. Dankjewel
Super schnelle Lieferung und guter Preis! Top!!!
Schnelle Lieferung
De door mij bestelde producten heb ik al eerder besteld en ik ben er nog steeds zeer tevreden over.
Die CBD Creme hilft selbst bei Schuppenflechte. Ist angenehm aufzutragen.
Sehr unkoplierzierte Bestellung und schnelle Lieferung. Immer wieder gern.
Ik ben tevreden. Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd.
Ich bestelle schon mehrere Jahre Depyrrol NF bin mit der Lieferung und dem Medikament immer sehr zufrieden. Gerne wieder. Lobenswert sind die Versandkosten.
Massageolie van ojas besteld voor zelfmassage. Heel blij mee. Bestel zeker nog bij.
De huid ziet er al beter uit na 1 week
Correcte bediening. Goede informatie met correcte communicatie!!
Goede uitleg van de producten op de site en snelle levering.
Ich bestelle immer das Depyroll, was mir auch sehr hilft. Die Lieferung ist immer super schnell, da ich immer sehr knapp bestelle, bin ich top zufrieden. Das Produkt ist super und der Service auch.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD