Steeds een goed service hier.
Ik bestel regelmatig via deze site. Ze hebben alles wat je nodig hebt en de levering gaat snel.
De bestelling is prima verlopen.
Sehr gut
Die bestellten Produkte werden sehr schnell versandt und kommen immer gut verpackt an. Man bekommt über jeden Schritt eine Email. Die Produkte sind super. Bestelle sehr gerne dort!!!
Zoals hierboven vermeld : geweldige service en snelle levering !
Snel en vakkundig advies!
Zeer snel geholpen, en zeer vriendelijk personeel.
Toller Service und schnelle Lieferung, gerne wieder!
Zoals gewoonlijk werd mijn bestelling snel en goed verpakt geleverd, ik ben zowel deze keer als bij alle voorgaande bestellingen zeer tevreden over Gezondheidaanhuis.nl.
Fijne website, goede prijzen, veel keuze. Alleen jammer van PostNl, die het niet thuis levert, maar direct naar een postpunt, zonder wat te laten weten.
Die ene zin zegt alles
goed productaanbod tegen acceptabele prijzen
eerst een proef tube aangevraagd en de volgende dag al binnen de creme werkt perfect voor mijn psoriasis ( sorion ) en gelijk een grote tube aangeschaft die ook weer snel werd gestuurd. prima shop.
Internetseite ist sehr gut. Suchfunktion funktioniert super. Preis ist sehr gut. Die Lieferung erfolgte umgehend. Gerne wieder
De middelen werden snel geleverd. Was makkelijk om ze op te zoeken na het ontvangen van mijn recept van mijn arts. Verder tevreden over de werking hiervan.
Ich bestelle immer wieder gern. Gute Produktauswahl, zügige Lieferung
all in
Mijn ervaring is heel goed. Alles wordt altijd binnen 2 dagen geleverd (als er geen weekend tussen zit). Toppie!!
Ik vind het een fijne site waarbij je alles in één kan bestellen. De levering is snel en alles goed verpakt.
ik hoop dat ik er een paar kilo's vermagert want ik heb al zoveel geprobeerd
Prix intéressant et envoi rapide, mer5
Ich bin überrascht wie leicht und sehr gut die Bestellung abgelaufen ist. Das Produkt ist natürlich einwandfrei und gut verpackt geliefert worden.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD