Ik heb recentelijk een bestelling geplaatst bij deze webshop. De bestelling werd snel en netjes geleverd! Top!
Gute Ware, sehr schneller Versand
Altiijd op tijd!
Zal in de toekomst nog bestellen!
Schnelle Lieferung. Alles perfekt!
Ik kan op de website heel goed uitzoeken welke inhoud de vitamines,mineralen en andere vezels hebben en dan de prijzen vergelijken.
LTO3 is een super goede vervanger voor de Medikinet/Ritalin! Geen vervelende bijwerkingen meer of Rebound effect. Echt een aanrader!
Ik ben grote fan van Isla keelpastilles hydra maar die kan ik in winkels niet kopen. Dus dit is echt ideaal; originele producten goede service Q
Geweldig dat ik altijd mn bestelling zo snel kan komen ophalen!!
Ik kan altijd op ze rekenen! Zó fijn!
Breed assortiment en handig dat je ook kunt afhalen omdat ik in Ede woon.
Hallo ik bestel al 12 jaar producten van Gezondheid aan huis tot volle tevredenheid
Wir bestellen die Multivitamintabletten von BioVitaal schon seit Jahren und sind sehr zufrieden.
Gute Ware, schnelle Lieferung
Alles ist sehr unkompliziert, der E-Mail Kontakt wird sehr schnell beantwortet, die Lieferung ist auch immer viel früher da, da passt alles!
Bij bezoek aan de winkel heeft de balie mevrouw mij geholpen met een account maken en kon ik wachten om mijn medicijnen mee te nemen.
Schnelle Lieferung und guter Service.
Einfacher Bestellvorgang, prompte Lieferung. Seit Jahren Kunde. Einmal eine Sendung nicht erhalten, reklamiert und umgehend Ersatzlieferung erhalten!
Gezondheid aan huis heeft een ruime keuze en levert altijd snel.
Ich suchte ein Mdikament und wurde auf ihrer webseite fündig. Natürlich ist der Beipackzettel nicht für Deutschland, also auf Niederländisch geschrieben. Das war die einzige "Hürde" für mich. Die Lieferung kam relativ schnell bei mir an. Der Preis ist außerdem recht günstig im Vergleich mit einer Packung mit vergleichbarem Inhalt in deutschen Apotheken.
Overzichtelijke website. De producten zijn gemakkelijk te bestellen.
Die bestellten Medikamente kamen trotz einer Nachfrage innerhalb von zwei Tagen an! Sehr nette und höfliche Kommunikation per Mail.
Bestellt und geliefert - einfach perfekt
Habe erst zum 2. Mal bestellt.
Bestelling werd goed uitgevoerd
4 Lorentzstraat A