i am satisfied
Snel verstuurd
Na m’n bestelling werd ik helder op de hoogte gehouden en kwam Mijn bestelling op tijd zorgvuldig ingepakt
Mijn product is voor zover ik weet alleen online beschikbaar bij gezondheid aan huis. Ik ben er blij mee. Netjes en snel verzonden.
Snelle levering en goede producten!
Ik ben heel tevreden over de service in zijn geheel.
Wederom goede en snelle levering van producten
Snelle en correcte levering! Tevens fantastisch product
Ik heb in de titel al alles gezegd wat ik heb ervaren
Vergeten bestelling dag later, kreeg verzendkosten retour, wat een service
Leider ist der Beipackzettel nur in niederländisch. Englisch wäre, wenn schon nicht deutsch, ganz gut. Ansonsten war die Lieferung gut.
Ik ben super tevreden over Gezondheidaanhuis. De reden waarom ik initieel voor hen koos was de gunstige prijs voor mijn product tov andere leveranciers. Maar ondertussen heb ik ook ervaren dat ze heel klantvriendelijk zijn. Ik kreeg dezelfde dag nog antwoord op mijn dringende vraag rond een net geplaatste bestelling. En de manier waarop ze tegemoetkwamen aan mijn probleem was daarnaast ook een heel mooie geste van hen. Dus 3x prijs ... Mij zien ze de volgende keer weer terug! :-)
Beste mevrouw Lornoy, Hartelijk dank voor uw prachtige review, hier doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Unkompliziert zuverlässig
Absolut unschlagbare Preise, sehr schnelle Bearbeitung und sichere Lieferung. Unbedingt empfehlenswert.
Klantenservice reageerde snel op mijn vraag.
Ik kan gerust mededelen dat mijn bestelling plaatsen en geleverd krijgen geslaagd is. Mvg,
Extremely slow delivering. I have now waited for 17 days (within Europe) and my package is still not here. Never shopping here again!
The order was prepared and delivered quickly.
Snelle aflevering en snelle reactie van het personeel op mijn vraag
produkt goed ingepakt
Sehr zuverlässig und schnell. Ich bin zufrieden. Hat auch Medikamentenmarken aus anderen Ländern.
niets bijzonders
I got help when I needed it . Very satisfied
Wie immer schnelle Abwicklung. Sehr zu empfehlen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD