De kruiden die je aankoopt zijn ongelooflijk. Tevens steeds correcte levering. Top
Het innemen van uw product, heeft bij mij geleid tot herstel van mij fysieke toestand.
Meine Bestellung wurde vollständig geliefert und war auch eher als erwartet angekommen. Sehr erfreulich!
Fijn zaak, snelle levering
Heel erg leuk, Met sportieve groeten Randolph Nicia
Snelle levering kwalitatieve producten
Ich bin sehr zufrieden
Mijn product kon ik snel vinden en werd duurzaam verpakt conform toezegging geleverd.
Ik ben heel blij dat Gezondheid aan Huis er is. Het bedrijf maakt een zeer betrouwbare indruk.
Alles top wie immer
Bei Ihnen habe ich das gefunden, was ich gesucht habe :-) Vielen Dank, ich nehme Ihre Dienste gerne wieder in Anspruch! Die Lieferung kam ordentlich verpackt, zusammen mit der Rechnung bei mir an. Einwandfreie Ware! Gerne wieder!
Konden het binnen een paar uur al afhalen prima toch!
ich habe zum 1. Mail hier bestellt. Konnte die Bestellung problemlos mit der Visacard abwickeln. War innerhalb 2 Tagen in Deutschland.
Sorion crème is de crème waar ik niet meer zonder kan. De psoriasis onder mijn voeten blijft rustig en het verzacht enorm. Smeer elke dag en het voelt veel beter dan alle andere crème die ik voorgeschreven heb gekregen. Blij mee! Gezondheid aan Huis is top en supersnel met bezorgen.
Diverse keren een bestelling gedaan, snelle levering, deskundig advies! Top!
Heel snelle levering, alles perfect.
Very nice and helpfull stuff! Thank you very much!
Simple website, easy to order and quick delivery.
Mijn ervaring met het bedrijf dat ik mijn bestelde product snel heb mogen ontvangen,goed verpakt zodat het niet stuk zou kunnen gaan.Al met al een heel tevreden klant die weder zal keren.
Ik had een shampoo besteld die zeer snel geleverd werd. En wat ook fijn was dat deze goed verpakt was, dus geen kans op lekken!
Dat het product van soriasis goed werkt ben er blij mee gr en bedankt
correct en vlug geleverd
Schnelle Lieferung, wie immer perfekt