Bestelling werd snel en op de aangegeven datum afgeleverd.
Vor 2 Tagen für 57 € gekauft dann für 35 € im Angebot
Schnelle Lieferung
Sehr schnell Lieferung, freundliche Mitarbeiter
Binnen 1 dag bezorgd, keurig!
Geachten en Besten, Deze Sorion Crème is voor mijn man Willem ( die Granuloma Annulare heeft op armen, benen en rug ) een redder. We kunnen onze dankbaarheid nauwelijks onder woorden brengen. Ook bij Granuloma Annulare kan hij, behalve voor Psoriasis, ook uitstekend ingezet worden voor deze vervelende, vaak jarenlange aandoening. Na jaren van zoeken en zowat een medicijnkastje vol van ( achteraf weer ) niet - werkende crèmes en zalfjes, blijkt eindelijk Sorion een schot in de roos! Wat zó fijn is: komende zomer zal Willem weer gewoon blouses met korte mouwtjes en een korte broek kunnen dragen.... Hartelijke Dank voor het in de verkoop brengen van deze gewèldige Geweldenaar!!
Mijn ervaring met Gezondheid aan huis is prima. Ze hebben een groot assortiment en zijn vergeleken met andere winkels stukken goedkoper. Ook over de snelle bezorging ben ik zeer te spreken. De klantenservice is aan de telefoon uiterst vriendelijk en heel behulpzaam.
Het is inderdaad bestellen en voor je het weet, heb je je bestelling in huis. Daar kan Speedy Gonzales (voor de ouderen onder ons) niet tegenop.
Creme goed op hoofdhuid aangebracht en de huidschilfers lieten vrij snel los. Weet nog niet of het duurzaam werkt. Ga het nu met bijbehorende shampoo proberen.
Prima product dat snel geleverd werd.
Alles kan ik nu bij 1 winkel bestellen
Voor het eerst hier iets besteld, en positief ontvangen…wist zelf wat ik nodig had, dus geen advies nodig
Fijne aanvulling qua mineralen etc. Blij dat het nu ook in een glazen fles te bestellen is.
Ik ben zeer tevreden met uw service. Vragen worden betrouwbaar, vakkundig en snel beantwoord. De leveringen zijn binnen één of twee dagen bij mij thuis. Dit is uitstekend en verdient het cijfer 1 (in Duitsland is dit het beste schoolcijfer).
Alles naar behoren!
Gute Ware, angemessener Preis und schnelle Lieferung, gerne wieder!
Hat alles super geklappt und sehr schneller Versand
Goede prijs en snel geleverd.
Correct, snelle levering
Gute Preise, alles bestens. Jederzeit gerne wieder.
besteld, betaald en vlot geleverd, in goeie conditie, geen problemen, ... zoals verwacht waarvoor dank
Goede producten en een groot assortiment. Snelle levering en altijd een goed overleg. Vriendelijk personeel. Productinformatie is erg handig en duidelijk. Ik ben al jaren klant bij gezondheid aan huis en ben steeds tevreden over dit bedrijf.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD